/ / TAJLANDIA > obuwie Azja - Jakie > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

obuwie Azja - Jakie

kategoria podróże po świecie

tomaszpi dołączył
16.11.2014

tomaszpi 04:00 | 16.03.2015

witam,
chciałbym zapytać czy wystarcza mi dobrej jakosci adidasy(wygodne do biegania) i sandaly do trzy miesiecznej wyprawy do Azji ?
Nie planuje zapuszczac sie w gory oraz na trekking.
Czy jest ktos w stanie polecić mi sandaly na trzy miesieczna poroz ?
Cena do 250-300. Czy w tej kwocie kupie odpowiednio wygodne i wytrzymale sandaly ?

Bardzo prosze o pomoc.

pozdrawiam !

Anthar dołączył
15.01.2015

Anthar 08:24 | 16.03.2015

Witam!
Jeśli nie zamierzasz biegać po górach ani po dżungli, to takie obuwie wystarczyć Ci powinno w zupełności.
Co do sandałów, to z doświadczenia poleciłbym Timberlandy, są chyba niezniszczalne, a kosztują ok. 200 zł.

Zenka dołączył
09.03.2015

Zenka 11:18 | 16.03.2015

Witam,
Nie znam się dobrze na butach, ale mi w praktyce wystarczały porządne sandały (najlepiej takie, które można moczyć np. pod prysznicem) i byle jakie adidasy lub trampki (których najczęściej i tak w ogóle się nie używa). A co do sandałów to myślę, że najlepiej zapytać się w jakimś sklepie sportowym żeby coś polecili :).
pozdrawiam

Edgarek dołączył
16.08.2008

Edgarek 19:22 | 16.03.2015

To chyba trochę zależy od pory roku i pogody. Nam wystarczyły Crocsy do wszystkiego, ale te buty trzeba lubić, nie każdemu pasują.

bigmark dołączył
26.12.2008

bigmark 21:34 | 16.03.2015

Weź byle co , jak ci się rozsypią , to sobie kupisz nowe, za parę złotych. Nie bierz adidasów , chyba ,że wybierasz się w miesiącach jesienno- zimowych ( u nas) , w innym przypadku nawet ich nie wyjmiesz z plecaka.
pozdr
bm
https://bigmarkk.wordpress.com/ Indonezja, Wietnam , Kambodża

jamaj dołączył
24.01.2011

jamaj 00:53 | 17.03.2015

Witam
Co do sandałów to szczerze polecam firmę teva lub keen a tak na prawdę to i tak będziesz śmigał w japonkach większość czasu, adidasy jednak zbyt mało przewiewne jak dla mnie powodzenia.

[konto usuniete] dołączył
00.00.0000

[konto usuniete] 10:26 | 17.03.2015

Sandały trekkingowe - np. takie http://www.cerrotorre24.pl/pol_pm_Sandaly-trekkingowe-ALPINUS-Nomadi-II-17690_5.jpg Marka bez znaczenia byle by dobrze leżały, aczkolwiek w 4F żony szycie puściło po tygodniu :).

Nie polecam skórzanych sandałów.

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl