/ / TAJLANDIA > Najnowsze dolary w Tajlandii czy wymieniają na bahty > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Najnowsze dolary w Tajlandii czy wymieniają na bahty

kategoria podróże po świecie

zulus1976 dołączył
28.12.2014

zulus1976 08:01 | 31.03.2016

Mam pytaniie ,rozchodzi się o najnowsze dolary te z paskami wydane chyba w2013 r.,jak wyglada wymiana ich na bahty w Tajlandii ,czy odbywa się bez problemu tak jak te bez pasków z dużymi głowami ,byłem wTajlandii 2 razy zawsze brałem ze sobą te starsze dolary z duzymi głowami i było ok.teraz dostałem w kantorze te najnowsze z nowymi zabezpieczeniami i trochę mnie to zbiło z tropu.Interesuje mnie czy ktoś już wymieniał te najnowsze w Tajlandii.Pozdrawiam Rafał.

makensis dołączył
26.01.2009

makensis 15:29 | 04.04.2016

Nie wiem skąd istnieje przekonanie, że Tajlandia to taki 3-ci świat, porównując nasze stolice to Warszawa wygląda bardzo blado. Nie ma tam żadnego problemu żadnego z wymianą nowszych dolarów.

strato-sfera dołączył
20.06.2013

strato-sfera 23:01 | 12.04.2016

Witam,
a gdzie najlepiej wymieniać walutę?

bynio dołączył
05.09.2008

bynio 23:31 | 14.04.2016

Przy Khao San Raod, a najlepiej na Soi Rambrutti niedaleko Khao San.

mehran dołączył
04.12.2009

mehran 06:52 | 15.04.2016

Dolary najlepiej jest wymienić na lotnisku. Tak tak to nie pomyłka ,na lotnisku schodząc na dół na samym końcu przy kasach biletowych do Airport Link w okienku z czerwonym lub pomarańczowym szyldem. W listopadzie zeszłego roku spread na banknocie 100 USD wynosił 19 bahtów nigdy nie widziałem tak dobrego kursu nigdzie na Khao san czy w okolicach.

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl