Forum dyskusyjne
gdzie szukać tanich lotów do BKK
kategoria podróże po świecie
kraj Tajlandia
lokis 17:43 | 27.04.2016
Witam,planuję wyjazd do Tajlandii na przełomie listopada/grudnia 2016, jest to mój pierwszy samodzielny wyjazd w tak odległe miejsce i nie mam żadnych doświadczeń w tym zakresie. Od pewnego czasu staram się wyszukać dobre i tanie bilety lotnicze, niestety bez efektu. Proszę o wskazówki, gdzie mam szukać tych biletów i jaką cenę można uznać za dobrą, słyszałam, że cena w dwie strony do 2000 zł jest OK. Będę też wdzięczna za wskazówki dotyczące przemieszczania się już na miejscu. Na chwile obecną nie mam jeszcze sprecyzowanego planu podróży, oprócz zwiedzania BKK i okolic chciałabym na pewno być w Chiang Mai oraz kilka dni poleniuchować na jednej z pięknych wysepek.
[fb] Agnieszka Ziembinska 20:36 | 30.04.2016
Cześć, ja mogę polecic flipo.pl ma czasem bardzo fajne opcje promocyjne. Ja kupiłam już u nich bilety do BKK bilety w 2 str. w listopadzie Qatarem za 1729 zł. Możesz również ich na fb dodać to będą wyświetlały Ci sie promocje. Możesz też sam szukać przez przykładowo wyszukiwarkę http://www.skyscanner.pl/ tylko uważaj bo często pokazuje ceny za tysiaka liniami UA ale do tego dolcza się wysoki podatek:)Pozdrawiam:)
zuzanka_21 00:39 | 04.05.2016
Ja lecę w czerwcu. Bilet kupiłam pod koniec marca na fru.pl za 1915zl Emiratsami. Gdybym zrobiła to wczesniej pewnie byłoby jeszcze taniej. Skyscanner tez ok. Ale i tak ceny codziennie sie zmieniają i trzeba polować na te odpowiednią.
lokis 09:05 | 04.05.2016
Agnieszka i zuzanka_21 dziękuję bardzo za podpowiedzi. Na razie poniżej 2 tys. znajduję loty z przesiadką w Kijowie lub Moskwie, ale troszkę się ich obawiam. Będę szukać dalej, mam nadzieję, że uda mi się coś zabukować, pozdrawiam
makensis 12:56 | 04.05.2016
Jeszcze jest flipo.pl do 2tyś. to w miarę rozsądna cena. kwestia przesiadek. Moskwa nie taka straszna jak kiedyś. W zeszłym roku nastoletnia siostra wracała sama przez ten hub i obyło się bez problemów.
Marti 19:48 | 05.05.2016
W marcu byłam w Tajlandi i lecialam Aeroflotem. Przesiadka była w Moskwie i na prawdę nie ma się czego obawiac :-) Byłam bardzo zadowolona. Za bilet Zapłaciłam 1820 zł.
Edgarek 21:39 | 05.05.2016
Nie napisałaś na ile chcesz lecieć. Ale w tym okresie można polecieć Air France za 2041 zeta z dobrymi przesiadkami w Paryżu (4:50 i 2:20)
lokis 08:23 | 06.05.2016
dziękuję za odpowiedzi. Planuję podróż na 18-20 dni w listopadzie, jak znajdę dobrą cenę za bilet w grudniu to też skorzystam, na pewno na Wigilię chciałabym wrócić do Polski, pozdrawiam,
[fb] Amelia Marczyńska 18:43 | 10.07.2016
Witam,My zawsze latamy z Pragi- to po pierwsze.
Szukamy biletów na stronie www.skyscanner.pl bądź bezpośrednio w liniach lotniczych Emirates i Quatar. Pamiętaj, że nasz grudzień to sezon w Tajlandii i wcale tak najtaniej nie jest ;)
Na miejscu przemieszczanie się jest totalnie nieproblematyczne. Po BKK przemieszczasz się tuk tukami.
Jeśli chcesz coś poza BKK to są wewnętrzne linie Air Asia, promy, wszystko.