Forum dyskusyjne
Kiedy i gdzie kupić bilety na podróż w lutym
kategoria podróże po świecie
kraj Tajlandia
Gulon 21:38 | 23.01.2017
Witam,Staram się od jakiegoś czasu monitorować ceny lotów do Tajlandii jednak jak widzę dobre ceny to tylko na last minute. Za rok w 2018 roku na przelomie stycznia i lutego chciałbym polecieć na 2 tygodnie do Tajlandii.
Kiedy i gdzie najlepiej kupić bilet?
Pamiętem, że w zeszłym roku chyba w maju były fajne promocje na loty za 1400 ale bilet mozna bylo kupic najpozniej na listopad lub grudzien. Dodam, że last minute nie wchodzi raczej w gre bo urlopu nie będziemyy mogli przełożyć, więc termin jest na sztywno - ostatnie 2 tygodnie stycznia ewentualnie ostatni tydzień stycznia i pierwszy lutego.
Vazaha 06:25 | 24.01.2017
Z promocjami polecam flipo.plTanie bilety ma często Ukrainian Airlines przez Kijów. Moje doświadczenie to ich strona się wiesza przy wyborze lotu powrotnego i nie da się kupić :-( Na flipo.pl są trochę droższe niż bezpośrednio.
Po znalezieniu interesujących dat zadzwoniłem do nich i kupiłem przez telefon (przyślą link do płatności kartą kredytową on-line).
Ogólnie moje doświadczenie jest takie, że najtańsze bilety są z dużym wyprzedzeniem jak już wszystkie linie lotnicze je sprzedają (tzn. data biletu powrotnego jest za ok. 10 miesięcy) i potem to szybko znika.
Ale możesz liczyć na farta tuż przed wylotem.
Justyna G. 11:44 | 26.01.2017
proponuję AIR BERLIN. kupiłam lot za 1800 zł/oskupowałam we wrzesniu 2016 na luty 2017