Forum dyskusyjne
Podroz z plecakiem w drugiej polowie pazdziernika
kategoria podróże po świecie
kraj Tajlandia
CulinaryRumble 09:55 | 07.06.2017
Witam ,wybieramy sie z narzeczona na jej pierwsza podroz z plecakiem ,wybor padl na azje gdyz uwazamy ja za dosc lekka i przyjemna z bardzo dobrym jedzeniem ...pytanie do globtroterow jest takie ..jesli mamy 17 dni na miejscu w ktorym kierunku sie udac z Tajlandii ..kambodza ..wietnam czy moze birma ktora zawsze byla dla mnie bardzo ciekawa choc ostatnio slyszalem nie najlepsze opinie na jej temat ...Za kazda pomoc serdecznie dziekujemy...
4sz4 10:19 | 07.06.2017
Polecam Ci fejzbukowe forum "Tajlandia- pytania i odpowiedzi"Byłam w Taj w styczniu, z tego forum czerpałam jak z niekończącego się źródła. Przez lupkę wyszukasz tam wszystko nt, podróży na własną rękę z plecakiem po Tajlandii.
Forum jest zamknięte, wbijasz i adminka po ok. 24 godzinach Cię doda.
pozdro
Asia
prastarzec 17:42 | 08.06.2017
jezeli jedziesz pierwszy raz to Taj jest jak nalepsza i do niej bym sie ograniczyl lub dodal Kambodze. Birma jest nieco bardziej wymagajaca i mniej przygotowana na turystow.blog z wyprawy rowniez do azji 2006 i 2012:
przedsiebie.geoblog.pl
Monsoon 19:16 | 08.06.2017
W Tajlandii jest tyle do zobaczenia i do zrobienia, że 17 dni nie starczy. Jeśli chodzi o jej sąsiadów, to polecam Laos (szczególnie Luang Prabang) albo Wietnam( najlepsze żarcie jest w Hanoi- i to miasto jak na razie jest moim kulinarnym numerem 1 w Azji).W Tajlandii są fajne kursy gotowania, sporo się można nauczyć. Północ kraju jest bardziej mięsna niż reszta.
Jeżeli macie ochotę na więcej informacji, to zapraszam na www.mynameiswind.com
Pozdrawiam
Van
madrito 20:02 | 08.06.2017
Hej!Mnie Tajlandia absolutnie urzekła. Zapraszam na bloga zgdanskado.blogspot.com znajdziesz tam dwa plany podróży z Tajlandią w roli głównej. Pozdrawiam
mrcanberra 23:11 | 09.06.2017
Kolego CulinaryRumble nie bierz drzewa do lasu, dziewczyna będzie się wkurzać, nie przejdziesz obojętnie obok wielu aniołów w końcu to kraina aniołów bo tak ją określają ;-)