Forum dyskusyjne
Koh Samui Ko Phangan w połowa Grudnia
kategoria podróże po świecie
kraj Tajlandia
lester13 16:17 | 27.08.2017
Cześć,Potrzebuję pewnej porady. Mianowicie 14.12.17 wylatujemy (2+1) do Bangkoku, zostajemy w nim do 20.12.17 potem lecimy na Koh Samui 17-20 i dalej promem na Ko Panga 20-26. Niestety im więcej czytam tym więcej mam wątpliwości czy to dobry kierunek na Grudzień. Średnio pada tam 12 dni w Grudniu. Jedni piszą że pada 15-30 min inni że leje kilka dni. Pchać się tam ? jeszcze hotele są nie zapłacone i można zmienić destynację.
Ktoś może był w tym termienie i może rozwiać moje wątpliwości ? :)
leon15 17:08 | 27.08.2017
HejByłem na Ko Tao na przełomie roku i padało prawie codziennie, raz pół godziny, innym razem przez dwie. Ogólnie to nie przeszkadza. Po deszczu momentalnie wszystko wysycha i wraca "normalna" temperatura.
Też mam zamiar odwiedzić obie wyspy na przełomie grudnia i stycznia :)
Pozdrawiam
lester13 17:40 | 27.08.2017
czyli mówisz żeby się nie przejmować i lecieć ? :)Zastanawiam się też nad Krabi , ale jakoś chyba fajniej na tym Pangan.
leon15 19:32 | 27.08.2017
Wszystkiego i tak nie zobaczysz, bo tak jest wiele pięknych i fajnych miejsc :)
allbadziop 23:37 | 28.08.2017
Bylem w Grudniu w Krabi. fakt faktem padało nie codziennie ale to byly przelotne opady max 1h. Za to tempetatura to 25+.