Forum dyskusyjne
Sprawdzone noclegi
kategoria podróże po świecie
kraj Tajlandia
miron11 19:00 | 29.10.2017
W grudniu wyjeżdżam do Tajlandii, czy możecie polecić jakieś ciekawe i nie drogie noclegi na wyspach. Najlepiej oczywiście blisko plaży. Nie piszę o jakie wyspy mi chodzi, bo jeszcze nie wiemy na jakie pojedziemy, ale każde info. się przyda.
jurekpu 08:58 | 31.10.2017
Uważam, że lepiej sobie jednak wybrac samemu co, gdzie i kiedy się chce odwiedzić i później pytac. A poza tym w Tajlandii na prawde w Necie znajdziesz praktycznie wszystko - także poczytasz opinie itp.
miron11 22:42 | 02.11.2017
Dzięki, to wszystko co napisałeś się zgadza, tylko myślałem, że forumowicze podpowiedzą jakieś ciekawe, sprawdzone miejsca.
Marti* 13:29 | 03.11.2017
Miron, ciężko jest tak na prawdę Ci pomóc... Nie napisałeś tak na prawdę gdzie jedziesz -to że do Tajlandii to tak jakbyś napisał do Azji...Sorry ale Tajlandia jest duża i tak bardzo zróżnicowana...Na ile jedziesz? Czy jest to wyjazd prawdziwego turysty po Azji z plecakiem na plecach z planem w ręku co chce zobaczyć czy nastawiasz się na siedzenie w jakimś hotelu z drinkiem w ręku na walizkach? Czego oczekujesz od wyjazdu? Zwiedziłam całą Tajlandię od dołu do góry i mogę coś podpowiedzieć ale nie wiadomo czego chcesz? :)
miron11 13:52 | 04.11.2017
Marti, jadę z żoną na 24 dni z plecakami, beż żadnych sprecyzowanych planów. Wiemy, że na pewno Chiang Mai i południe, reszta jest przygodą. Rozumiem, że Tajlandia jest wielka, ale przecież można napisać- " jedź do punktu A, jest tam świetne to i to, a nocleg jest na samym morzem w tym a tym miejscu" Pozdrawiam.
Maja Cha 14:07 | 10.01.2019
Marti, wybieram się z dwójką dzieci do Azji, Tajlandia, Malzja, Bali, Filipiny na około 6-9 mscy, chciałabym znaleźć wcześniej jakieś domy do wynajęcia na np. 1 miesiac w jednym miejscuCzy znasz może jakieś adresy, jakie to są koszty?
Koh Kood
Koh Lanta
Perhentian
pozdrawiam
Maja
Marek123@! 10:56 | 20.08.2025
Szukałbym noclegów wokół Long Beach (Lanta), Haad Yao (Phangan) albo Klong Prao (Chang) — w grudniu dobre proporcje cena/jakość i spokojnie. Zestawienie rejonów + przykładowe ceny: tanie-podrozowanie.com.