Forum dyskusyjne
Sprawdzone noclegi
kategoria podróże po ¶wiecie
kraj Tajlandia
Maja Cha 14:07 | 10.01.2019
Marti, wybieram się z dwójk± dzieci do Azji, Tajlandia, Malzja, Bali, Filipiny na około 6-9 mscy, chciałabym znaleĽć wcze¶niej jakie¶ domy do wynajęcia na np. 1 miesiac w jednym miejscuCzy znasz może jakie¶ adresy, jakie to s± koszty?
Koh Kood
Koh Lanta
Perhentian
pozdrawiam
Maja
zgłoszone do moderacji
miron11 13:52 | 04.11.2017
Marti, jadę z żon± na 24 dni z plecakami, beż żadnych sprecyzowanych planów. Wiemy, że na pewno Chiang Mai i południe, reszta jest przygod±. Rozumiem, że Tajlandia jest wielka, ale przecież można napisać- " jedĽ do punktu A, jest tam ¶wietne to i to, a nocleg jest na samym morzem w tym a tym miejscu" Pozdrawiam.
zgłoszone do moderacji
Marti* 13:29 | 03.11.2017
Miron, ciężko jest tak na prawdę Ci pomóc... Nie napisałe¶ tak na prawdę gdzie jedziesz -to że do Tajlandii to tak jakby¶ napisał do Azji...Sorry ale Tajlandia jest duża i tak bardzo zróżnicowana...Na ile jedziesz? Czy jest to wyjazd prawdziwego turysty po Azji z plecakiem na plecach z planem w ręku co chce zobaczyć czy nastawiasz się na siedzenie w jakim¶ hotelu z drinkiem w ręku na walizkach? Czego oczekujesz od wyjazdu? Zwiedziłam cał± Tajlandię od dołu do góry i mogę co¶ podpowiedzieć ale nie wiadomo czego chcesz? :)
zgłoszone do moderacji
miron11 22:42 | 02.11.2017
Dzięki, to wszystko co napisałe¶ się zgadza, tylko my¶lałem, że forumowicze podpowiedz± jakie¶ ciekawe, sprawdzone miejsca.
zgłoszone do moderacji
jurekpu 08:58 | 31.10.2017
Uważam, że lepiej sobie jednak wybrac samemu co, gdzie i kiedy się chce odwiedzić i póĽniej pytac. A poza tym w Tajlandii na prawde w Necie znajdziesz praktycznie wszystko - także poczytasz opinie itp.
zgłoszone do moderacji
miron11 19:00 | 29.10.2017
W grudniu wyjeżdżam do Tajlandii, czy możecie polecić jakie¶ ciekawe i nie drogie noclegi na wyspach. Najlepiej oczywi¶cie blisko plaży. Nie piszę o jakie wyspy mi chodzi, bo jeszcze nie wiemy na jakie pojedziemy, ale każde info. się przyda.
zgłoszone do moderacji
Podobne w±tki podróże po ¶wiecie TAJLANDIA
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.