/ / TAJLANDIA > Ślub z tajką > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Ślub z tajką

kategoria podróże po świecie

[konto usuniete] dołączył
00.00.0000

[konto usuniete] 12:57 | 22.07.2019

Witam. Niedługo zamierzam wziąć ślub z moją partnerka, tajką. Chciałbym się dowiedzieć od bardziej doświadczonych jak wygląda procedura, ile trwa rejestracja ślubu w ambasadzie, ile trwa wymiana dokumentów dla mojej partnerki I jak potem wygląda sprawa załatwienia wizy do Polski dla żony
😉 Z góry dzięki za wszelkie informacje

rayos dołączył
30.01.2009

rayos 14:22 | 25.07.2019

Zamierzasz wziąć ślub a bladego pojęcia widać nie masz jak się do tego zabrać. Pewnie ta "żona" to też takie urojenie po zmazach nocnych. Takie pytanie tu to jak na blogu kulinarnym pytać się jak spuścić olej w Passacie hehehe

Lolanthe dołączył
29.04.2018

Lolanthe 22:15 | 25.07.2019

Aleś Ty "mądry".
Pewnie na żadne pytanie nie znasz odpowiedzi.
To jest forum co już podróżowali. To jest forum co zaczynają.
Każdy ma prawo zadać pytanie a chamskie zachowania zostaw przed wejściem tu.
Będzie milej.

rayos dołączył
30.01.2009

rayos 15:56 | 26.07.2019

Jak widać kolega który zadał niecelne pytanie usuną konto bo stwierdził iż pomylił fora. A Ty skoroś taka mądra zarzucając mi fakt iż nie znam odpowiedzi na pytanie sama mogłaś zaświecić wiedzą i ładnie koledze odpowiedzieć na pytania. Co ma podróżowanie do wiedzy na temat zawierania związków małżeńskich i ich procedur. Troszkę się zagalopowałaś droga Lolanthe. Szczekasz byle szczekać.

Zwracasz mi uwagę a sama odpowiadzsz na niskim poziomie. Niektórzy ludzie już tak mają, że widzą drzazgę w czyimś oku a belki w swoim nie dostrzegają.

rayos dołączył
30.01.2009

rayos 16:04 | 26.07.2019

Skoroś taka mądra i pierwsza do krytyki mojej osoby to mogłaś ten czas poświecić i odpowiedzieć koledze na jego pytanie. Jak widać osoba ta pomyliła fora i już usunęła swoje konto.

Idąc Twoim tokiem myślenia ci co podróżują muszą znać procedurę zawierania związków małżeńskich??? hmm...widać do jakiego celu sprowadzasz swoje podróżowanie.

Niektórzy ludzie już tak mają, że widzą drzazgę w czyimś oku, a belki w swoim oku nie dostrzegają. Szczekasz byle szczekać bez składu i ładu. Ot tak.

Będzie milej jak już nie będziesz odpowiadać a słomę pozostawisz w swoich butach;-)

Życzę miłych i bezpiecznych podróży.

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl