Forum dyskusyjne
Karakurum Highway
kategoria podróże po ¶wiecie
kraj Chiny
cezary 04:12 | 14.02.2020
Dzieki za informacje. Ja myslalem jechac z Kaszgaru do Pakistanu . To moze byc jeszcze trudniejsze A teraz kiedy zaraza panuje to trzeba zapomniec. Mysle za zamiast tego lepiej na kolej Transybiryjska. Ja mieszkam w Kanadzie blisko Vancouver to nie mam daleko do Wladywostoku. Wiesz cos o kolei a moze tez planujesz ? Pozdrawiam cezary
zgłoszone do moderacji
Wiesław 15:07 | 13.02.2020
dla informacji o warunkach.Byłem w tamtym rejonie w maju 2019r, chciałem indywidualnie dostać się z Kaszgaru do Taxkorgan. Na przejazd tamt± tras± potrzebny był permit wydawany przez policję w Kaszgar. Odmówiono mi twierdz±c że indywidualni cudzoziemcy nie mog± tam jechać. Zaproponowano wyjazd z chińskim biurem podróży. Niby fajnie ale.......... Na trzydniowy wypad do Taxkorgan (przejazd, hotel, posiłki, wstęp) potrzebowałbym ok 500RMB a biuro podróży za ten sam program zaż±dało 1840RMB
zgłoszone do moderacji
cezary 23:04 | 09.02.2020
Szukam inf na temat wyprawy na Karakurum Highway. Chce tam jechac ale w zorganizowaniej grupie, Czy ktos wie czy chnczycy oranizuja wycieczki albo PakistanczycyDzieki
zgłoszone do moderacji
Podobne w±tki podróże po ¶wiecie CHINY
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.