/ / KENIA > Wiza podróż samolotem a przewoz malarone > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Wiza podróż samolotem a przewoz malarone

kategoria podróże po świecie

kraj Kenia

Salamandria dołączył
26.05.2014

Salamandria 17:02 | 26.05.2014

Hej mam pytanie odnośnie uzyskania Wizy. Slyszalam ze w Kenii wizę można kupić na lotnisku. Czy nie ma z tym problemów? Ponadto to bedzie takze moj pierwszy lot samolotem, dlatego tez jestem calkowicie nieobyta w temacie podrózowania tym srodkiem transportu.
Lece liniami Turkish Airlines z warszawy przez Istambuł do Nairobi. Powiedzcie mi jak to jest z przewozem leków-głownie Malarone. Mam 5 opakowan czy moge przewiezc je w bagazu podrecznym?

albatros dołączył
14.01.2014

albatros 19:35 | 26.05.2014

Wizę wklejają na lotnisku bez żadnego kłopotu, koszt 50 USD.

A z malarone nie będzie żadnego kłopotu, wątpię żeby Cię ktokolwiek o to pytał.

ania71 dołączył
14.02.2013

ania71 13:43 | 27.05.2014

z malarone w plecaku leciałam w listopadzie 2013 też tureckimi liniami tylko w innym kierunku, ale nie było żadnego problemu a koleżanka miała całą ,,apteke'' ze sobą i nic nie mowili przy odprawie

Salamandria dołączył
26.05.2014

Salamandria 11:22 | 20.06.2014

Dziekuje za informacje i przepraszam, ze podziekowania sa tak spoznione. Pochlonelo mnie przygotowanie do wyjazdu oraz studia i sesja. A czy lecac mieliscie moze recepte na Malarone z soba w bagazu podrecznym? Bo rozne rzeczy czytam na stronie, a niestety recepty nie mam, gdyz kupowalam leki od ludzi, ktorym zostaly z podrozy. I jelsi chodzi o wizę jestem ciekawa jakie pytania zadją, podczas kupowania, czy długi jest czas"ostania w kolejce" ;)

annemarie dołączył
30.04.2014

annemarie 19:35 | 20.06.2014

Wypelnianie drukow trwa dosc dlugo a kolejka ?zalezy ile osob wysiadzie z samolotu.Troche to trwa...biora odciski palcow , nie zadaja zadnych pytan.Po co ci to malarone w bagazu podrecznym?koszt 50 usd...

Salamandria dołączył
26.05.2014

Salamandria 11:35 | 21.06.2014

Moja znajoma jechala do Kenii turkish airlines i bagaż dojechał dwa dni pozniej w jej przypadku, dlatego zastanawiam się na wzięciem Malarone przynajmniej jednego opakowania do bagażu podręcznego;)

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl