Forum dyskusyjne
Kenia Tanzania
kategoria podróże po świecie
kraj Kenia
marianna_p 22:04 | 09.10.2008
jakie macie doświadczenei jesli chodzi o bilety lotnicze do dalszej Afryki. Gdy szukałam w internecie widze ceny rzędu 3500-7000 zł za 1 osobe , sam przelot, co oczywiście wydaje mi sie kosmosem cenowym. Znalazłam jakąś promocję na Kenię i Senegal 1700-1900 zł (wyloty Kraków, W-wa) , ale trzeba wykupić do 15.10. Czy ktoś mi może podpowiedziec jakie ceny da się uzyskac i czy coś konkretnego polecacie, na wyloty z Polski właśnie w tym kierunku? zresztą cel podróży może byc elastyczny, jesli jest jakas atrakcyjna oferta, jak dla mnie:)
anag 08:18 | 10.10.2008
Hej - lecialam do Nairobi w zeszlym roku we wrzesniu z Virgin Atlantic z Londynu za jakies £300 (akurat mieli promocje). Wtedy do Nairobi bylo najlatwiej/najtaniej sie dostac z Europy (jesli chodzi o te czesc Afryki), bo juz np. loty do Dar-Es-Salaam bylo duzo drozsze.Znajomi lecieli miesiac temu za ok. £350 z Kenya Airways (tez z Londynu).
Moze uda Ci sie znalezc dobra oferte z duzej stolicy europejskiej, z ktorej jest duzo polaczen i do ktorej nastepnie mozesz sie dostac z Polski np. badziewnymi tanimi liniami ;))
Ja tak zrobilam np. lecac do NZ pare lat temu i udalo mi sie naprawde sporo zaoszczedzic...
Bonifacja 22:28 | 10.10.2008
W miarę tanie bilety i dobry komfort podróy ma Holenderski KLM.Lecisz Warszawa-Amsterdam-Nairobi.W ubiegłym roku bilety kupowane w październiku na II poł stycznia były w cenie ok.3300zł-w obie strony,
Roxana 16:18 | 23.10.2008
czesc, pracuje jako kasjer lotniczy, jesli nie kupilas jeszcze biletu to moge ci zarezerwowac, daj znac jesli bedziesz potrzebowac pomocy. Pobieram tylko 80pln od biletu.
mbili 20:57 | 25.11.2008
Witam,nie jestem pewna,czy dostałas moja wiadomość.Podaje jeszcze raz mój adres mbili@wp.pl Proszę Cię o wiadomość jeśli możesz zarezerwowac bilety do Afryki.Pozdrawiam.
Lis 01:54 | 28.11.2008
Hej Roxana,generalnie możesz załatwić bilety w przystępnych cenach, bez znaczenia na część świata?? :)
Interesują mnie bilety do Goa (albo Bombaju) na styczeń ;]
podam kontakt: lis@byd.pl
odezwij się.
Roxana 11:41 | 10.04.2009
Bardzo przepraszam nie bylam tu dawno,moj mail biuro@virgintravel.pl
jestem do Waszej dyspozycji :) wyslalm Ci info na maila
mbili 23:25 | 29.11.2008
Witaj Roxana,jestem bardzo zainteresowana biletami do Afryki.Chcemy lecieć w styczniu,lutym,moze początek marca.Wszystko zależy właśnie od biletów.Napisz do mnie,proszę.mbili@wp.pl Pozdrawiam.
adam7404 13:45 | 10.04.2009
Podaj prosze jakiś namiar na siebie. Wybieramy się pod koniec roku na dalszy wyjazd to pewnie skorzystamy rezerwacjiPozdr
Roxana 16:31 | 23.10.2008
np mozesz leciec do etiopii i cena biletu to nie cale 1400pln, lub do nairobi jakies 3000plndajcie znac to pomoge, zalezy w jakim termnie chcecie sie udac, czasem sa swietne promocje tak jak ta do addis ababa:)
bartekk 21:00 | 13.11.2008
Hej!Mogę otrzymać Twój adres e-mail, ponieważ sporo latam i czesto szukam tanich połączeń. Kontakt: bartekdenali@tlen.pl
Roxana 11:44 | 10.04.2009
biuro@virgintravel.pl to moj mail , wysłałm Ci info na maila którego mi podałeś, przepraszam ze nie odpisalam ale dawno mnie tu nie bylo,zapraszam na www.vigintravel.pl , ale jak bilety to raczej mailem prosze zamowienia wysyłać lub dzwonic , jak Wam wygodnie. A taryfy mam fajne z wylotami z niemiec :)
poszukiwacz-1 16:12 | 25.11.2008
hej Roxana, odezwij się na moje gg:9029709będę napewno zainteresowany biletami
Roxana 11:38 | 10.04.2009
Przepraszam że się nie odzywałam,moj e -mail biuro@virgintravel.pl
Mam teraz wlasne biuro podrózy - portal turystyczny , i oczywiscie sprzedaje bilety, www.virgintravel.pl , zapraszam, powolaj sie na globtrotera :)
Promyczek 12:15 | 21.01.2009
Roxana jesli to nadal aktualne to prosze o kontakt na maila.
muertos 19:52 | 16.11.2008
Najlepiej lecieć z Berlina ,jest taniej i moim zdaniem warto poczekać i zarezerwowac bilety po nowym roku , ja tak zrobiłem i płaciłem 2100 zł w styczniu 2008
usunięty/nieznany 12:41 | 21.01.2009
Roxana - ja tez poprosze o kontakt - troche latam (1-2 w miesiacu) - dane w profilu
capitol 05:46 | 22.01.2009
Sprawdź ALITALIE obecnie ma masę promocyjnych przelotów... przez przypadek znalazłem np. BKK za 590,00 EURO