Forum dyskusyjne

Życie na Bali - wynajem mieszkania i inne sprawy

kategoria podróże po ¶wiecie

Eweline doł±czył
27.09.2010

Eweline 14:55 | 14.11.2010

A może ma kto¶ tam jakie¶ do¶wiadczenia z prac±?

zgłoszone do moderacji

Piotr ¦mieszek doł±czył
23.10.2010

Piotr ¦mieszek 13:33 | 25.10.2010

Znajdziesz na pewno.Jak będziesz chciała by Ci pomóc daj znak,Postaram się pomóc.

zgłoszone do moderacji

Eweline doł±czył
27.09.2010

Eweline 13:06 | 25.10.2010

Dzięki za odpowiedĽ :) Rozumiem, że takie lokum trzeba szukać na miejscu, nie przez internet? Nie wiem jeszcze czy bym przyjechała sama czy z kim¶, ale je¶li z kim¶, to mogłabym wynaj±ć co¶ za 200$, czy co¶ sensownego znajdę w tej cenie?

zgłoszone do moderacji

Piotr ¦mieszek doł±czył
23.10.2010

Piotr ¦mieszek 19:58 | 24.10.2010

Turystów jest coraz więcej.Wize wjazdow± możesz 6 krotnie przedłużać w biurze na bali potem musisz raz gdzie¶ ¶mign±ć i od nowa.
Za 100 dolarów miesięcznie można wynaj±ć w miarę schludny - kos - czyli pokój na wzór akademika, stancji, hostelu - w zależno¶ci od konstrukcji Kosu wła¶nie

zgłoszone do moderacji

Eweline doł±czył
27.09.2010

Eweline 14:10 | 27.09.2010

Można załatwić wizę pobytow±, która jest na rok, a można wyjechać do Singapuru po 60 dniach albo gdzie¶ indziei i wrócić. Jak się chce, to się wszystko da załatwić. Dlaczego uważasz, że przyjeżdża tam coraz mniej turystów? Sk±d masz takie dane? Bo ja mam inne, że Bali znowu odżywa po tamtym zamachach bombowych. I chcę jednak wcze¶niej wiedzieć jaki budżet trzeba mieć na takie lokum i jakby to wygl±dało.

zgłoszone do moderacji

benbm doł±czył
09.06.2002

benbm 09:10 | 27.09.2010

Nie wiem jak załatwisz wizę na taki długi okres ,ale co do wynajęcia mieszkania nie ma problemu na wyspę przyjeżdza coraz mniej turystów więc nie musisz sie martwic kwater do wyboru i koloru

zgłoszone do moderacji

Eweline doł±czył
27.09.2010

Eweline 01:09 | 27.09.2010

Czy kto¶ się orientuje w tym temacie i zna może jakie¶ informacje dot. wynajmu jakiego¶ lokum na Bali? Zamierzam tam ponownie wyjechać w przyszłym roku i zostać na dłużej, na 3-6 mies.
Wszelkie rady dot. życia na tej wyspie też mile widziane :)

zgłoszone do moderacji

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.

Jak dodać w±tek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy w±tek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). S± one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzaj± go wielokrotnie. Ciateczka mog± też stosować współpracuj±cy z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2026 Globtroter.pl