/ / KENIA > Safari w Tsavo > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Safari w Tsavo

kategoria podróże po świecie

kraj Kenia

Marcin01 dołączył
27.12.2012

Marcin01 11:32 | 27.12.2012

Mam nadzieję , że moje informacje okażą sie pomocne , ponieważ przed wyjazdem sam szukałem takich.Właśnie wróciłem z Kenii 24.12.12. powrót po dwóch tygodniach w naprawdę super 3 gwiazdkowym hotelu Pappilon Lagon Reef ( oglądałem 4 gwiazdkowe obok - naprawdę szkoda przepłacać- super jedzenie, basen, ogród - czyściutko a naprawdę byłem w kilkunastu miejscach na całym świecie w 4 i 5 gwiazdkowych. Wykupiłem dwudniowe Safari na plaży Diani Beach po dwidniowych negocjacjach do Tsavo z noclegiem w lodgeach w 5 gwiazdkowym hotelu. za 4 osoby zapłaciliśmy 900 dolarów ( 225 /osobę). Polecam - wypas i żadnych niespodzianekNa początku chcieli tyle samo, ale w euro i z tego co wiem większośc Polaków zapłaciła po 240 euro.Jak ktoś ma więcej kasy i chce lecieć do Masai Mary udało nam się zbić cenę na 700 dolarów/os.Podaję namiary maiowe i telefoniczne jackaladventuressafaris@gmail.com lub jackaladventuressafaris@yahoo.com , telefon w Kenii +254 732 990 764 , Ukunda.Pozdrawiam. Marcin/ Dębica

tomtodi dołączył
01.11.2007

tomtodi 18:36 | 19.05.2015

szok!
w Mombasie za 2 dni Tsavo East zapłaciłem 180 $ i to w Voi Safari Lodge (na terenie parku, drugie Voi jest w Voi, przed bramą parku). też wypas, safari kupowane u chłopaków na plaży :). Więcej na http://dzikiepodroze.blogspot.com

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl