Forum dyskusyjne

Kenia w październiku

kategoria podróże po świecie

kraj Kenia

[konto usuniete] dołączył
00.00.0000

[konto usuniete] 22:08 | 08.06.2019

Tu jest link do strony gdzie można śledzic online wielką migrację.Może się komuś przyda kto planuje wyjazd do Kenii
https://www.discoverafrica.com/herdtracker/

zgłoszone do moderacji

[konto usuniete] dołączył
00.00.0000

[konto usuniete] 22:03 | 08.06.2019

Byłam w Kenii na początku pażdziernika w Nairobi i Masai Mara.Pogoda była super.W Nairobi było sporo komarów,za to ku mojemu zdziwieniu nie było ich w parku.Ominęła mnie za to największa atrakcja-wielka migracja zwierząt.Moim zdaniem lepiej pojechać w sierpniu lub wrześniu bo w pażdzierniku po kenijskiej stronie były już niewielkie stada i trochę drapieżników.Cała Kenia to jeden wielki slums.Byłam w Kiberze,ale jak pochodziłąm troche po Nairobi to w sumie 90 proc. wygląda jak Kibera.

zgłoszone do moderacji

Jakub.wojcik dołączył
08.06.2019

Jakub.wojcik 14:07 | 08.06.2019

Cześć,
pogoda w październiku w Kenii jest dobra.
Nie złapał nas żaden deszcz, a nie ma też takiego upału.
Miejscowi mówili, że kiedyś ten miesiąc był deszczowy, ale pogoda się zmieniła.
Jeśli planujesz Kenię w październiku, polecam JOLU Safaris jeśli jesteś zainteresowany safari.
www.jolusafaris.com

zgłoszone do moderacji

traveler94 dołączył
05.06.2019

traveler94 15:12 | 05.06.2019

Chciałbym poruszyć jeszcze wątek wyjazdu do Kenii w październiku. Czy ktoś odwiedził ten kraj w tym miesiącu? jest dobra oferta do kupienia, a na różnych forach/portalach są inne informacje dotyczące pogody (pory deszczowej). Mam spodziewać się wielkich opadów deszczu, czy tylko przelotnych lecz gwałtownych? Dzięki za pomoc

zgłoszone do moderacji

Strefa Globtrotera

Bezpieczne logowanie na czas sesji

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2026 Globtroter.pl