Forum dyskusyjne
Kierowca na Bali
kategoria podróże po świecie
kraj Indonezja
awucha 18:10 | 26.06.2019
Po raz kolejny odważyłam sie na indywidualną podróż, bez biura podróży i nie żałuję ani dnia! Indonezja- Bali wyspa ludzi szczęśliwych, radosnych i zadowolonych. Jak ktos jest takim optymistą jak ja bedzie tam przeszczęśliwy!!!Dzięki forom, dyskusją i FANTASTYCZNEMU kierowcy wyjazd był niezapomnianą przygodą pełną wrażen.
Jak szukacie niedrogiego, radosnego i chętnego kierowce po wyspie to dzwońcie lub piszcie do PUTU UKIR, angiels
Kierowca nie ograniczony czasowo, chętny do pokazania wielu niekomercyjnych atrakcji i przede wszystkim dyspozycyjny
WhatsApp 085 792 908 846
Mail: putuukir54@gmail..com
Polecam, dzięki niemu mam tak wspaniałe wspomnienia😀
Wiktor1 12:15 | 02.07.2019
Witam ,Czy mogła byś cos więcej powiedzieć o tym człowieku , Czy można mu zlecić zaplanowanie wycieczki po Java i Bali , czy jest zaufany i umie sie poruszać miedzy swoimi ? , czy wszytko jest bezpieczne wyruszając z ta osoba ? .
Bedę wdzięczny za pomoc .
Pozdrawiam Wiktor
oceanic eagle 15:34 | 05.11.2024
Zawsze szukam tu na forum wskazówek dla podróżników, więc też podzielę się jedną informacją o kierowcy na Bali, którego poznaliśmy kilka lat temu i za każdym razem jest niezwykle pomocny. Gede jest młodym chłopakiem, ma nowego 7- osobowego SUW-a i jest tani. Był na każde skinienie gotowy jechać w dowolne miejsce i opowiadać po angielsku o zwyczajach, kulturze i tradycjach. Super wsparcie (tel. +62 881037208762).