Forum dyskusyjne
lot 1369 zl z Berlina
kategoria podróże po świecie
kraj Tanzania
krzysiek28 17:29 | 11.12.2014
Cześć, dzisiaj pojawił się bardzo tani lot do Kilimandżaro. Chętnie polecę w lutym. Czy jest ktoś chętny?
[konto usuniete] 17:19 | 12.12.2014
Wróciłem właśnie z Zanzibaru . Bilet kosztował 1299 złotych. Pozdrawiam
krzysiek28 01:53 | 13.12.2014
ok, ale to jest lot w 2 strony :)
>Wróciłem właśnie z Zanzibaru . Bilet kosztował 1299 złotych. Pozdrawiam
nitkaska 13:27 | 13.12.2014
bywają i po 1300 jak się ma farta i można lecieć wtedy, gdy jest taka promcja. Konia z rzędem temu, kto znalazłby cenę poniżej 3000 w terminie obejmującym święta i sylwestra:( Zakładając jednocześnie wylot z Wawy, jedno międzylądowanie i jeden bilet:(((
[konto usunięte] 02:39 | 14.12.2014
Anita - to gdzie się mam zgłosić po tego konia (z rzędem)? 2340, jedno międzylądowanie (Mombasa), a bilety możesz wydrukować sobie na 1 kartce.Pozdrawiam malkontentów :-)
nitkaska 10:03 | 14.12.2014
No toś mi podniósł ciśnienie od rana:)Koń Wawa - POŁUDNIK ZERO, jakoś w styczniu:)
(rząd może w innym terminie, może da się zamienić na piwko, przez zakup konia kasy kuśwa mało!)
No nie mów!!!
Wylatujemy 20XII wracamy 6I
Nie chcesz wiedzieć po ile były bilety:(
Spróbuję się pocieszyć, że może dłuuugie międzylądowanie... - a tego sponsor nie akceptował:)
Dawaj link, niechże się trochę podenerwuję przed wylotem.
[konto usunięte] 15:21 | 14.12.2014
Podnoszenie ciśnienia "osobniczkom" na pierwszą literę alfabetu to moje najnowsze hobby :-)))Co do "Qnia", to kuźwa gdzie w końcu ten odbiór? Wawa czy południk zero?
A teraz Ciebie opieprzę :-))) Z tego co pamiętam, Ty albo Senia pytałyście się o tanie bilety do Tanzanii w/w okresie jakoś tak na przedwiośniu. I co? Odpowiedziałem. I nic. Czarter TUI 20.12 na 4 tyg. - 1450, na 2 tyg. - 1700 do Mombasy (from Warsaw of course and "tam i nazad"). Dalej Mombasa-Zanzibar-Mombasa 890 zlp by "local szybowiec". Cena tego czarteru to była aktualna jeszcze po pólnocy, a wisiała od pocz. grudnia.
A "tera" obgryzaj pazury ... :-)))
nitkaska 19:39 | 14.12.2014
Ech, mądrala...POŁUDNIK ZERO w Wawie:)))Ale Qunia nie będzie:( Moi sponsorzy cenią sobie wygodę nad cenę i kombinacje alpejskie z więcej niż 1 przesiadką, dłuższą niż niezbędną chwilę odpadają, a dopasowanie co do dnia do wybranej daty istotne jak zwycięstwa Antigi:)
Ale wykazałeś się, nie powiem! Jakoś docenię...
To ja pytałam, Senia była polować na lwy jakiś czas temu. Kilka ustrzeliła:)))
Smok-1 22:04 | 15.12.2014
A propos tanich lotów - pojawiły się w ofercie Tui przeloty z W-wy za 997 PLN w styczniu 2015, może ktoś skorzysta, czuwaj ....
nitkaska 22:21 | 15.12.2014
Koncentruj się na Chinach na lato:)