Forum dyskusyjne
Biwakowanie w Indonezji
kategoria podróże po świecie
kraj Indonezja
edyta21 09:58 | 28.08.2015
Cześć, czy ktoś z Was posiada wiedzę na temat biwakowania w Indonezji ? czy jest to legalne? czy można biwakować na dziko np. na plaży ? jeśli macie jakieś doświadczenia w tym temacie proszę podzielcie się.Jeśli macie do polecenia jakieś małe kameralne bungalowy na plaży to też chętnie przyjmę namiar - pozdrawiam Edyta
skemot 10:08 | 31.08.2015
Też się nad tym zastanawiam...Jadę niedługo na Jawę, biore ze sobą hamak z moskitierą, w razie prooblemów z noclegiem w bardziej odludnych miejcach.
Pzdr.
T.
[konto usuniete] 21:04 | 31.08.2015
spoko ..nie tylko na plazy mozna sie 'rozbic' , czasami nawet wode przyniosa , a od dzieci sie nie opedzicie .. ale milo i przyjaznie ,muzulmaniz ale kolorowy...peace
Filla Kris 02:20 | 03.09.2015
Ja pare razy sie rozbijalem ale generalnie zawsze stosuje te same zasady, robic to tak zeby byc nieidoczny. Jesli jestes sama lub same dziewczyny to bylbym ostrozny. Jestescie bialymi kobietam i rozbicie namiotu bedzie nie lada sensacja a jesli same kobiety w kraju muzulmanskim to juz calkiem. Namiot sie przydaje czasem zeby sie odizolowoc od komarow i robactwa ale mala moskitiere tez warto miec z soba.Jak pisze 1wowo1 generalnie ludzie sa pozytywnie nastwieni ale w indonezji widzialem wiecej "elementu" niz np w Malezji.
Wojtek_S 17:36 | 20.09.2015
Widziałem namioty na plaży na Nusa Ceningan - ale czy jest to legalne - nie wiem. Pytanie czy warto przy cenach noclegów w Indonezji?