Forum dyskusyjne
2 połowa sierpnia 2016 - jadę 3 raz
kategoria podróże po świecie
kraj Albania
monika.g 08:57 | 21.06.2016
Chętnie służę pomocą i informacją :)
golibroda 16:08 | 24.06.2016
>Chętnie służę pomocą i informacją :)Może przyda się pomoc, jadę do Albanii pierwszy raz w drugiej połowie sierpnia :)
Pozdrawiam Piotr
golibroda 16:40 | 24.06.2016
W zasadzie interesuje mnie prom na Korfu (wycieczkowo nie tranzytowo).Czytałem, że z Albanii (Saranda) jest bardzo drogo 23E na łebka. Ludzie proponują Ingumen... costam z Grecji.
Masz doświadczenia w tym temacie ?
monika.g 19:23 | 24.06.2016
Nie płynelismy na Korfu jadąc przez Grecję doszliśmy do wniosku ze jest tam za drogo a morze i widoki te same.
monika.g 19:25 | 24.06.2016
>>Chętnie służę pomocą i informacją :)>
>Może przyda się pomoc, jadę do Albanii pierwszy raz w drugiej połowie sierpnia :)
>
>Pozdrawiam Piotr
>
Super my też wtedy jedziemy co chcesz wiedzieć?
Fafikk 07:46 | 08.07.2016
Ja też wybieram się w II połowie sierpnia. Czy ktoś może podpowiedzieć jakie są ceny paliw w krajach tranzytowy i samej Albanii oraz ceny noclegów w Albanii. Planuję nocleg w prywatnych kwaterach. Jak byłem 3 lata temu to ceny kształtowały się w przedziale od 20 do 35 euro za 4-osobowy apartament
[fb] Sylwia Anna Pieczarska 22:48 | 10.07.2016
Hej.My szukalismy ofert na booking.comZnalezlismy swietny apartament we Wlorze (taki albanski typowo) :) 7 dni -2 osoby 196 euro.Przy samym morzu ,65 m2 kuchnia,lazienka itp itp .Co prawda rezerwowalismy juz w maju .Poszukaj moze uda Ci sie trafic na cos fajnego