Forum dyskusyjne
ALBANIA NOCLEGI- ceny oraz czy warto mieć NAMIOT
kategoria podróże po świecie
kraj Albania
yetson 16:43 | 29.05.2013
tak jak w temacie..jakie są ceny noclegów? nie ukrywam, że zależy nam jak najtaniej:)
w sezonie dużo jest ogłoszeń prywatnych kwater?
braliście kiedyś namioty? myśleliśmy o noclegach na plażach na południu Albanii:) co o tym sądzicie?:)
mirekKRK 23:07 | 02.06.2013
noclegi są tanie myślę ze w przeliczeniu do10Euro na głowę się wyrobisz - namiot warto mieć ale w Albanii raczej jako alternatywę. spaliśmy na plaży na północ od Sarandy - jakaś mała miejscowość nie pamiętam już jaka - bezpiecznie i spokojnie.
mirekKRK 23:10 | 02.06.2013
znalazłem - miejscowość to było Spile :) a plaża wyglądała tam tak https://picasaweb.google.com/mirekrz/2008071013Albania#5227355532307201346
yetson 16:07 | 03.06.2013
mirekKRK- dzięki za linka do plaży:) ładna plaża i jaka pusta! obejrzałam Twoje zdjęcia z Albanii-aż już się chce tam przenieść:) a gdzie w tym roku się wybierasz? sądząc po dorobku albumów na picasa na pewno masz coś zaplanowane:)
ankh82 14:57 | 03.06.2013
ja spałam pod namiotami. Można wszędzie na dzikusa, nikt sie nie p[rzyczepi. z cenami podobno jest róznie. Czasem liczą sobie za pokoj (nie za osobe) i tyle.
mirekKRK 00:47 | 05.06.2013
w tym roku kierunek Azja:))Jeszcze sobie przypomniałem - w samej Tiranie blisko centrum był tani hotelik - pomiędzy placem Matki Teresy a stadionem; mając po prawej Sheraton hotelik po lewej stronie - budynek chyba dwupiętrowy - było tanio i w centrum, niestety nazwy nie pamietam
Holek 15:51 | 03.06.2013
Ja w tamtym roku z żonką płaciliśmy 15E za pokój Vlore jak ktoś potrzebuje dam namiar
yetson 16:14 | 03.06.2013
Holek- poproszę o ten namiar na nocleg:) będzie tam miejsca dla 5-ciu osób, niekoniecznie w jednym pokoju:)
yetson 16:10 | 03.06.2013
ankh82- dzięki za odp:) to chyba jednak weźmiemy namioty:) nocleg na plaży to jest to!:D i kąpiel jeszcze przed śniadaniem:)