Forum dyskusyjne
Prom Korfu-Albania
kategoria podróże po świecie
kraj Albania
MartaUrbanik 19:29 | 13.06.2014
Też szukam takiego połączenia.Znalazłam w przewodniku Pascala informację,że są takie połączenia koszt to 15 euro osoba.Podróż trwa 30 minut.
zgłoszone do moderacji
mario1203 22:49 | 08.06.2014
Prom sarande - korfu 19 E w jedną stronę 38 we dwie za osobę a auto dodatkowo płatne 42-44 E w jedna stronę i nie każdy prom zabiera .
zgłoszone do moderacji
Jelly3_2006 23:15 | 15.05.2014
Czasami tak jest, że nie można czegoś znaleźć, a jak się poprosi o pomoc to nagle się trafia na to czego się szuka:) Tak było w tym przypadku. Co to ceny promów...Właśnie brak informacji czego one dotyczą... Jednak w trakcie szukania na jakimś forum rzuciło mi się w oczy, że to cena dla pieszych:)
zgłoszone do moderacji
Heyerdal 15:17 | 15.05.2014
Ahoj!A jednak udało się znalezć:) Gratuluję. Nie wiem tylko czy te ceny to dla samochodu chyba są. Bo jak dla pieszego to kosmos. Na Thassos to kilka jewro kosztuje.
pozdrawiam
Lech
zgłoszone do moderacji
Jelly3_2006 11:39 | 15.05.2014
Znalazłam jeszcze jedne połączenie, jakby ktoś kiedyś potrzebował:)http://www.finikas-lines.com/lines
zgłoszone do moderacji
Jelly3_2006 11:02 | 15.05.2014
Szukałam, ale nic mi nie "wyskoczyło":(. W każdy bądź razie dzięki:)
zgłoszone do moderacji
Heyerdal 22:19 | 14.05.2014
Ahoj!Opcja-szukaj: już był wątek:
http://www.globtroter.pl/forum/watek,55427,promem,z,sarandy,na,korfu,albania.html
pozdrawiam
Lech
zgłoszone do moderacji
Jelly3_2006 13:46 | 14.05.2014
Hej,Może tu mi ktoś pomoże:)
Szukam jakiegoś promu z wyspy Korfu do Albanii, najlepiej do Vlory lub do Sarandy. Przejrzałam już wiele firm promowych, jednak nawet jak pisze że są promy do Albanii, to niestety z Włoch;/ Czy ktoś jest mi w stanie pomóc znaleźć takie połączenie? Podać jakąś stronkę, nazwę przewoźnika, bądź przybliżone ceny za osobę pieszą?
Byłabym wdzięczna.
zgłoszone do moderacji