Forum dyskusyjne
Noclegi kwatery w kijowie
kategoria podróże po świecie
kraj Ukraina
rafalek 11:39 | 01.02.2006
Witam! Mam wielka prosbe, czy ktos z szanownych forumowiczow zna miejsca, numery telefonow, gdzie mozna wynajac tani nocleg? Jestem w rozpaczliwej sytuacji, wyjazd za 7 dni, a ja jeszcze niczego nie mam :( Pozdrawiam serdecznie.
Kurniczek 20:38 | 26.04.2009
Czesc Rafałek :)Rok temu dokładnie na majówce bylismy ze znajomymi w Kijowie, pojechaliśmy w ciemno, bez wynajmowania czegokolwiek wcześniej i udało się :) Babuszki czekały tuż przed wejściem na dworzec i albo miały kartonowe kabliczki z napisam kwatira albo same nas zagadywały czy nie potrzebujemy noclegów. Jeśli tylko nie bedziesz na dworcu o 6-7 rano lecz koło 10 bądź oczywiście później możesz liczyć na to iz noclegi same Cię znajdą :) Nam akurat udało się wynając całe mieszkanie i na osobe wyszło nam 40zł:) Wiec pozdrawiam i życzę powodzenia:)
mining 23:07 | 12.07.2009
hej, wystarczy trochę netu poużywać:) o noclegach w Kijowie dowiesz się z tego linku www.twojaeuropa.pl/281/noclegi-w-kijowie-hotele-i-kwatery
stelmach33 22:47 | 07.09.2009
Witam! Na poczatku pazdziernika jade na kilka dni do Kijowa i również poszukuje tanich noclegów.Mógłby mi ktoś- coś doradzić.Na lotnisku w Boryspolu ląduje koło 23-ciej , więc na wakzale bede pewnie w srodku nocy.Na babki nie ma co liczyć.
Dziękuje,pozdrawiam.
Martus ze Lwowa 09:24 | 16.12.2009
Ja polecam strone www.noclegi.com.uaa oto kilka namiarow na noclegi w Kijowie
Hostele w Kijowie:
Miedzynarodowy hostel Kijow www.noclegi.com.ua/object/show/81.html
Hostel Wydubyczi www.noclegi.com.ua/object/show/90.html
Hostel Tatarka www.noclegi.com.ua/object/show/89.html
Kwatery prywatne w Kijowie:
www.noclegi.com.ua/object/show/85.html
www.noclegi.com.ua/object/show/94.html
www.noclegi.com.ua/object/show/86.html
www.noclegi.com.ua/object/show/83.html
www.noclegi.com.ua/object/show/83.html
www.noclegi.com.ua/object/show/82.html
www.noclegi.com.ua/object/show/87.html
Martus ze Lwowa 17:44 | 13.12.2009
Noclegi w Kijowie:Hostele:
www.noclegi.com.ua/object/show/81.html
www.noclegi.com.ua/object/show/90.html
www.noclegi.com.ua/object/show/89.html
oraz inne objekty na stronie www.noclegi.com.ua
asiula1983 10:57 | 31.03.2010
polecam CHILLOUT HOSTEL w Kijowie. Fajne miejsce, pokoje 6cio osobowe i dwojka, noclegi za 10euro, czysto i wesolo :) Prowadza go 2 Polki, wiec nie ma problemu z dogadaniem sie :) Jak bede znowu w Kijowie to na pewno sie tam znowu zatrzymam
stelmach33 12:49 | 31.03.2010
Witam.Ja równiez polecam ten hostel.Było naprawde GIT ! i link:
www.hostelworld.com/availability.php/TIU-Chillout-Hostel-Kiev/K iev/36787