Forum dyskusyjne
wiza
kategoria podróże po świecie
kraj Indonezja
stefan47 17:43 | 15.07.2011
Czy na lotnisku na Bali można załatwić po przylocie wizę indonezyjską,
Moja-Indonezja.pl 21:44 | 15.07.2011
Tak mozna, dostaje sie wtedy tzw. Visa on Arrival (VoA)Zapraszamy do odwiedzenia Pierwszego w Polsce portalu poswieconego Indonezji Moja-Indonezja.pl Wiele informacji, w tym takie, ktore pojawiaja sie po raz pierwszy w polskim internecie. Zapraszamy bardzo serdecznie.
przemo77390 14:54 | 29.07.2011
Właśnie wróciliśmy z Bali. Z wizą nie ma żadnych problemów aby dostać ją na lotnisku. Najlepiej mieć przygotowaną odliczonąkwotę 25 dolarów bo resztę widziałem że dostaje sięw rupiach która może być przeliczona po mało korzystnym kursie.
przemo77390 14:56 | 29.07.2011
Dodam jeszcze że nawet nie wypełnia się żadnego dokumetu i nie trzeba żadnych zdjęć do dostania wizy tylko daje się paszport uiszcza opłatę i wbijają wizę.
przemo77390 14:58 | 29.07.2011
Chyba jednak zmęczenie mi się daje we znaki bo znowu zapominiałem dodć że jeszcze w drodze poworotnej dobrze jest przygotować się z opłatą wyjazdową ktora wynosi 150 tyś rupi na głowę - uiszczana przy którymś okienkiem przed wejściem na odloty
Ivonne 11:52 | 11.07.2012
info odnośnie podrozy , wiz do Indonezji zanjdziecie tutajhttp://www.slubnabali.blogspot.com/#!http://slubnabali.blogspot.com/p/podroz_15.html