Forum dyskusyjne
Jordania na majówkę
kategoria podróże po świecie
kraj Jordania
spyskrk 15:26 | 11.04.2012
Cześć,szukam osoby/osób na wyjazd do Jordanii na majówkę. Wylot z Wawy 30 kwietnia powrót 7 maja (daty do potwierdzenie).
Ogólnie wygląda to tak, że kupujemy wycieczkę last minute do Aquaby, gdzie wliczony jest przelot, nocleg w 3*** hotelu i wyżywienie. Z Aquaby wyskakujemy do Patry, nad Morze Martwe, Wadi Rum i gdzie komu się będzie chciało. Ostatnie 2 dni spędzamy nad morzem w Aqubie
Oczywiście wszystkie szczegóły i plan jest do dyskusji
Pozdro,
KS
spyskrk 10:43 | 12.04.2012
Cześć,przelot, hotel z wyżywieniem 900-1000zł, reszta to 2 noclegi poza hotelem, wejściówki np. do Petry, przejazdy, dodatkowe wyżywienie myślę, że można się zamknąć w kwocie 2000zł spokojnie (całość)
Pozdro,
KS
Neno 10:49 | 12.04.2012
Wstęp do Petry od 50 euro, Wadi Rum najtańsza opcja bo wielu targach 35Euro.
lao 23:37 | 13.04.2012
czesc,byłabym wstepnie zainteresowana, włąsnie sie specjalnie zalogowałam, bo jestem tutaj nowa, już prawie wpłaciłam zaliczkę na co innego , ale zawsze chciałąm tam pojechać, wiec chętnie zmieniłabym plan.Czy to ciągle aktualne?
spyskrk 17:57 | 14.04.2012
cześć, oczywiście że dalej aktualne, jak chcesz znać szczegóły pisz na spyskrk@wp.pl ewentulanie możemy się gdzieś umówić, żeby omówić szczegółyPzdr
KS
lao 10:20 | 15.04.2012
czesc, to ja naszpiszę maila, z umówieniem się to chyba gorzej , bo ja mieszkam we Wrocławiu.Narazie.K.
[konto usuniete] 10:50 | 20.04.2012
2 tyś za całość wyprawy razem z przelotem i zakwaterowaniem to stosunkowo niewielkie koszty,wiec moim zdaniem jak najbardziej warto. Petra,czyli skalne miasto na żywo robi niesamowite wrażenie. Polecam.