Forum dyskusyjne
KRYM - Noclegi kwatery prywatne
kategoria podróże po świecie
kraj Ukraina
4travel 18:05 | 04.08.2013
WitamPoszukuję stron z kwaterami prywatnymi, guest houses, pensjonatami lub może ktoś posiada i może podać namiary na tego typu miejsca noclegowe na KRYMIE? Ałuszta, Sudak, Teodozja, Kercz, Jałta. Numery telefonów tych kwater, adresy e-mail , każda forma kontaktu mile widziana :)
A może najlepiej wybrać się w ciemno i liczyć na naganiaczy?
Pzdr
P
paragon 22:36 | 04.08.2013
Ze znalezieniem miejsca noclegowego na Krymie nie ma najmniejszego problemu. Przy głównych ulicach pełno jest osób z kartkami z napisem "kwartira, żilje, dom pod klucz", można wybierać. Przy dworcach autobusowych też jest pełno takich "naganiaczy" - naprawdę nie ma problemu.
4travel 13:07 | 05.08.2013
HejA jak wyglada to cenowo? Luksusy nie są mi potrzebne ale łazienka i woda mile widziane ;) W takim razie Rozumiem że wcześniejsze rezerwowanie przez neta nie jest konieczne bo i zapewne droższe ?? (np przez stronki typu hostelworld.com ) . Planuję jechać w połowie września
paragon 18:10 | 06.08.2013
W połowie września ceny będą niższe, tak przynajmniej twierdziła właścicielka domku, który wynajmowaliśmy przez dwa tygodnie. My płaciliśmy 40USD za dobę za 2+2, w tym duży pokój z klimatyzacją, łazienka z ciepłą woda non stop, kuchnia z pełnym wyposażeniem, widok z okna na morze, telewizja kablowa - polskie kanały i przepiękny ogródek z owocami - winogrona, brzoskiwinki i inne do pęknięcia :-)Nie wiem czy to dużo czy mało, dla nas było ok!
4travel 14:27 | 01.09.2013
HejA ten domek o którym piszesz w jakim mieście był ? Rozumiem że było to rok temu, a w tym roku również odwiedziłaś Krym? jakie miasto i jakie miejsca do zobaczenia polecasz ?
ownedbyfish 19:33 | 08.08.2013
Witam serdecznie!Jak się wybieracie na Krym to polecam fajną stronkę http://www.xn--szkoa-step-d0b.pl/?page_id=92 ;) pozdrawiam
Izabelina 12:48 | 28.08.2013
Witam, a wiecie może jakie są orientacyjne ceny mieszkań indywidualnych dla dwóch osób w Ałuszcie?
mufo99 19:00 | 01.09.2013
W Ałuszcie całe mieszkanie (czyste) mieszkanie z lodówką pralką dla czterech osób 250 hrywien za dobę trochę dalej od plaży ok 10 -15 minut
4travel 21:12 | 01.09.2013
a masz namiary na to mieszkanie ? znalazłeś je z łapanki czy miałeś wcześniej nagrane ?
mufo99 16:19 | 04.09.2013
Niestety nie mieszkanie z łapanki jeżeli masz pytania pisz jestem świeżo po wycieczce mufo99@gmail.com
czeslaww1 08:50 | 06.09.2013
Izabelina-byłem solo koniec września 2012 w Ałuszcie płaciłem 100 hrywien za dobę,Szukając nie pytaj o kwartirę tylko o komnatę,kwartira to całe mieszkanie i jest dużo droższe.