/ / INDONEZJA > Wyspy Gili Lombok Bali > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Wyspy Gili Lombok Bali

kategoria podróże po świecie

adusia_wro dołączył
13.03.2014

adusia_wro 07:57 | 02.09.2014

Zapewne większość osób wybierających się do Indonezji w okolice wyspy Bali czy Lombok słyszało o trzech wysepkach Gili: Gili Meno, Gili Air i Gili Trawangan. Wszystkie trzy są bajeczne, choć osobiście uważam, że Gili Trawangan jest już za bardzo komercyjna, aczkolwiek miłośnicy imprez na pewno poczują się tam jak w raju. Gili Air i Gili Meno choć jeszcze spokojne powoli podążają śladami Gili Trawangan.
Nie wszyscy z Was wiedzą natomiast, że okolice Lomboku to nie tylko trzy sławne wysepki. Miłośnicy spokoju i raf koralowych doskonale poczują się odwiedzając wysepki takie jak: Gili Nanggu, Gili Sudak, Gili Gede czy Gili Kondo..
Mieszkam w Indonezji ( wyspa Lombok) i chętnie udzielę rady lub pomogę w zorganizowaniu wycieczki.
Mój email: adazep@poczta.onet.pl lub ada.polindotours@gmail.com
Pozdrawiam

pspat dołączył
09.12.2014

pspat 19:53 | 05.03.2015

Wybieram się na wyspy Gili ze znajomymi w lipcu...
mamy niewiele czasu (parę dni) i chcielibyśmy spędzić czas na snorklingu/lekkim plażowaniu/może kilka imprez w przyjemnym klimacie bez tłumów. Co byś poleciła? Widzę, że ekspert z Ciebie i chciałabym się podpytać :)

nie chciałabym z plecakiem lecieć z jednej wyspy na drugą i w miarę możliwości ograniczyć koszta.

Pozdrawiam

adusia_wro dołączył
13.03.2014

adusia_wro 08:00 | 10.03.2015

Pspat do experta mi jeszcze daleko heh ale trochę już tu mieszkam, więc trochę wiem.

Jeśli nie chcecie tłumów, ale jednocześnie chcecie by na wyspie był jakiś bar, można było pójść na imprezę,a jednocześnie na tej wyspie odpocząć zdecydowanie polecam Gili Air. To wg mnie coś pośrodku pomiędzy bardzo imprezowym Gili Trawangan i bardzo spokojnym Gili Meno...

Pozdrawiam serdecznie z Lomboku,

Ada
adazep@poczta.onet.pl lub ada.polindotours@gmail.com

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl