Forum dyskusyjne
Lwów - Sierpień
kategoria podróże po świecie
kraj Ukraina
Mariano87 20:50 | 03.07.2016
Hej wybieram się w sierpniu do Lwowa i chciałbym dowiedzieć się o ceny jedzenia i atrakcji w tym mieście. Np., ile kosztuje obiad w restauracji, piwo, bilet na tramwaj.
szpak 17:14 | 04.07.2016
Witaj, choć byłem ostatnio na Ukrainie w czerwcu tego roku to trudno mi jest powiedzieć coś na temat cen we Lwowie ponieważ nie zatrzymywałem się tam. jednakże podsyłam ci link do strony gdzie będziesz miał porównanie, nie jest drogo a wręcz przeciwnie tanio. Poniżej linkhttp://roadtripbus.pl/ceny-na-ukrainie/
R2016 16:58 | 31.10.2017
>Witaj, choć byłem ostatnio na Ukrainie w czerwcu tego roku to trudno mi jest>powiedzieć coś na temat cen we Lwowie ponieważ nie zatrzymywałem się tam. jednakże
>podsyłam ci link do strony gdzie będziesz miał porównanie, nie jest drogo a wręcz
>przeciwnie tanio. Poniżej link
>
>http://roadtripbus.pl/ceny-na-ukrainie/
Też korzystałem. Polecam Ukrainę, w ostatnim czasie ceny jeszcze chyba trochę spadły.
szpak 11:55 | 06.11.2017
Ceny na Ukrainie, nie spadają tylko z miesiąca na miesiąc systematycznie idą do góry, ale dla nas to i tak jest to atrakcja. Może coś tam cenowo poszło w dół . Ale i tak polecam wyjazdy na Ukraine
PodOchorowiczowka 10:43 | 08.11.2017
To też zależy od regionu jak i sezonu, teraz zimą nie powinno być drogo i jest to bardzo dobry moment na zwiedzania Lwowa z racji tego iż nie będzie tłoku, samo miasto naprawdę przepiękne :)