Forum dyskusyjne
Ubezpieczenie na Kilimandzaro
kategoria podróże po świecie
kraj Tanzania
marzanna33 22:48 | 01.05.2018
Witam,czy ktos moze polecic jakies dobre ubezpieczenie, ,ktore mozna wykupic na Kilimandzaro.Pozdrawiam M.
marzanna33 22:27 | 02.05.2018
>>https://flydoc.org/
Hej sprawdzilam to ,ale to jest jakies emergency w razie co-szpital,a ja szukam ubezpieczenia ,ktore pokryje koszta gdyby potrzebna byla pomoc np.wlasnie z tej organizacji
Yakin 00:07 | 04.05.2018
>>>>https://flydoc.org/
>
>Hej sprawdzilam to ,ale to jest jakies emergency w razie co-szpital,a ja szukam
>ubezpieczenia ,ktore pokryje koszta gdyby potrzebna byla pomoc np.wlasnie z tej
>organizacji
Axa oferuje przyzwoite pakiety różnych ubezpieczeń turystycznych, obejmujących cały świat jak również sporty takie jak wspinaczka. Do tego w porównaniu z innymi firmami naprawdę atrakcyjne cenowo. Całą procedurę załatwia się przez internet, ale lepiej skontaktować się z jakimkolwiek agentem Axy, bo wtedy można dostać kod uprawniający do sporej zniżki. Agenci kody podają bez problemu, bo dzięki temu dostają prowizję. Piszę z własnego doświadczenia, bo ostatnio korzystałem z ich usług, gdy wyjeżdżałem do Indii.
paweł.p 01:43 | 04.05.2018
Jeżeli jesteś jeszcze zainteresowana, to daj znać na priv. podam Ci link do specjalistycznego ubezpieczenia obejmującego góry powyżej 5 tys.metrów. Kupując ubezpieczenie na góry wysokie musisz zwrócić uwagę na zapis w OWU - wielu ubezpieczycieli i owszem ubezpiecza sporty ekstremalne, ale tylko do określonej wysokości: przeważnie jest to 5; 5,5 tysiąca n.p.m.; rzadziej do 6 tys. i nie ma znaczenia czy wypadek zdarzy się na 3;4 czy 5 tysiącach. Jeżeli góra jest chociaż 1 metr wyższa od limitu, ubezpieczenie nie będzie działać.
marzanna33 23:03 | 04.05.2018
>>>Dzwonilam do AXA ostatnio to ubezpieczaja tylko do 2000tys metrow>>>https://flydoc.org/
>>
>>Hej sprawdzilam to ,ale to jest jakies emergency w razie co-szpital,a ja szukam
>>ubezpieczenia ,ktore pokryje koszta gdyby potrzebna byla pomoc np.wlasnie z tej
>>organizacji
>
>Axa oferuje przyzwoite pakiety różnych ubezpieczeń turystycznych, obejmujących cały
>świat jak również sporty takie jak wspinaczka. Do tego w porównaniu z innymi firmami
>naprawdę atrakcyjne cenowo. Całą procedurę załatwia się przez internet, ale lepiej
>skontaktować się z jakimkolwiek agentem Axy, bo wtedy można dostać kod uprawniający
>do sporej zniżki. Agenci kody podają bez problemu, bo dzięki temu dostają prowizję.
>Piszę z własnego doświadczenia, bo ostatnio korzystałem z ich usług, gdy wyjeżdżałem
>do Indii.
marzanna33 23:04 | 04.05.2018
>Jeżeli jesteś jeszcze zainteresowana, to daj znać na priv. podam Ci link do>specjalistycznego ubezpieczenia obejmującego góry powyżej 5 tys.metrów. Kupując
>ubezpieczenie na góry wysokie musisz zwrócić uwagę na zapis w OWU - wielu
>ubezpieczycieli i owszem ubezpiecza sporty ekstremalne, ale tylko do określonej
>wysokości: przeważnie jest to 5; 5,5 tysiąca n.p.m.; rzadziej do 6 tys. i nie ma
>znaczenia czy wypadek zdarzy się na 3;4 czy 5 tysiącach. Jeżeli góra jest chociaż 1
>metr wyższa od limitu, ubezpieczenie nie będzie działać.
Axa np.ubezpiecza tylko do 2000tys