Forum dyskusyjne
Przy plaży
kategoria podróże po świecie
kraj Indonezja
MichałTJE 20:41 | 20.07.2018
Cześć z Surabaya :)Mam prośbę wykupiłem już lot z surabaya na Bali poniedziałek - piątek Kilka nocy z żoną i dziećmi (6 i11lat) niestety tylko tyle czasu mogę poświęcić a Was proszę dajcie namiary na lokum mogą być domki/bungalowy gdzieś w okolicach Kuty ale koniecznie przy plaży kurde kilka dni chce powąchac wypoczynku. Hotele patrzyłem dziś ale wszystkie blisko plaży a jak czytam opis to 20 minut spacerkiem :) liczę na Was na Wasze podpowiedzi i rady... Fajnie byłoby że śniadaniem... Budżet hmmm zobaczę propozycje... Gdyby trzeba gdzieś dalej taksówka to max 1h...
Dziękuję bardzo Michał z rodzinką!
aszlekowski 09:15 | 21.08.2018
>Cześć z Surabaya :)>Mam prośbę wykupiłem już lot z surabaya na Bali poniedziałek - piątek Kilka nocy z
>żoną i dziećmi (6 i11lat) niestety tylko tyle czasu mogę poświęcić a Was proszę
>dajcie namiary na lokum mogą być domki/bungalowy gdzieś w okolicach Kuty ale
>koniecznie przy plaży kurde kilka dni chce powąchac wypoczynku. Hotele patrzyłem dziś
>ale wszystkie blisko plaży a jak czytam opis to 20 minut spacerkiem :) liczę na Was
>na Wasze podpowiedzi i rady... Fajnie byłoby że śniadaniem... Budżet hmmm zobaczę
>propozycje... Gdyby trzeba gdzieś dalej taksówka to max 1h...
>Dziękuję bardzo Michał z rodzinką!
a booking i agoda nic nie znajdują ? booknij sobie jeden dzień i na mijescu oglądaj i wynajmuj.