Forum dyskusyjne
Szukamy towarzyszy podróży 4-8 03 2019
kategoria podróże po świecie
kraj Jordania
Lenka.el 10:52 | 26.11.2018
Witajcie!Czy ktoś planuje podróż do Jordani w tym terminie i chciałby dołączyć do naszej dwójki?
Lenka.el 16:56 | 27.01.2019
My również Petra (5.03)i Wadi Rum (6.03)
Sa-Bina 17:01 | 27.01.2019
Troche sie miniemy na trasie ...
Lenka.el 18:47 | 27.01.2019
Ok. Trudno. W razie zmian, dajcie znać. Pozdrawiam :)
kamil9301 12:47 | 19.02.2019
Hej, wybieramy się dokładnie w tym terminie. Lecimy z Krakowa do Ammanu. Jest nas trójka (Ja- Kamil, mój przyjaciel Dominik z żoną Olą) wszyscy 26 lat. Szukamy osób na wspólne zwiedzanie i wypożyczenie samochodu. Na razie nie mamy szczegółowego planu ale na pewno chcemy zobaczyć Petrę, Wadi Rum, Morze Martwe. Reszta do dogadania
Lenka.el 13:02 | 19.02.2019
My mamy dokładniejszy plan. Lecimy z Warszawy do Ammanu, potem Petra cały dzień i tam śpimy, następnie Wadi Rum i również nocleg. Później powrót do Ammanu na nocowanie, ale stamtąd chcemy się wybrać nad morze martwe. Obliczaliście Moze juz koszt samochodu?
kamil9301 13:10 | 19.02.2019
My jeszcze nie rezerwowaliśmy noclegów, także jesteśmy elastyczni, co prawda kolega wspominał, że ma znajomego w Ammanie i pierwszą noc mógłby nas przenocować. Też planujemy jechać najpierw do Petry i tam nocleg, później Wadi Rum, po drodze do Ammanu można wstąpić nad Morze Martwe i Górę Nebo ale tak jak piszę- plan jest do dogrania. Kosztu samochodu jeszcze nie obliczaliśmy ale myślę że nie ma tańszej opcji niż samochód na 5 osób :) i przede wszystkim oszczędność czasu i wygoda
Lenka.el 13:14 | 19.02.2019
No właśnie widzę, że podobny plan. Mozemy się umówić na kontakt w ammanie. Będziemy na miejscu około 21.