/ / TANZANIA > Kili bez agencji > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Kili bez agencji

kategoria podróże po świecie

Lukasz1492 dołączył
25.10.2023

Lukasz1492 22:49 | 25.10.2023

Cześć

Czy może mi ktoś doradzić;

- czy istnieje możliwość wykupienia wejścia na Kilimandżaro po wylądowaniu w Tanzanii (JRO) i wynajęcia sobie lokalnej agencji w mieście Moshi?

Czy to wyjdzie?

Czy ktoś próbował i może coś doradzić?
Dziękuję za odpowiedź

Lukasz

jez dołączył
26.10.2023

jez 16:48 | 26.10.2023

Hej,

Myślę, że jak najbardziej to może wyjść, ja korzystałam z agencji tanzańskiej, co prawda wszystko z nimi ustaliłam jeszcze przed przylotem (ze względu na ograniczony czas na miejscu), jednak znalezienie agencji już na miejscu nie powinno stanowić większego problemu. Turystyka w tamtym rejonie kręci się głównie wokół Safari i Kilimandżaro, więc myślę, że bez problemu kogoś znajdziesz, a jeśli chcesz to mogę Ci polecić agencję :)

Klim dołączył
26.10.2019

Klim 04:13 | 27.10.2023

A tak samemu nie mozna, trzeba brac agencje i co sie z tym wiaze przewodnikow, tragarzy i innych, ktorymi trzeba sie opiekowac ?

Lukasz1492 dołączył
25.10.2023

Lukasz1492 16:21 | 27.10.2023

tak masz razje slyszalem ze sie zmienili. jesli znasz dobra agencje to proszę napisz - dzięki

Lukasz1492 dołączył
25.10.2023

Lukasz1492 16:17 | 27.10.2023

Ok. Poproszę o dobre polecenie. Dziękuję ;) myslisz ze bedzie taniej???

jez dołączył
26.10.2023

jez 20:03 | 30.10.2023

Polecam serdecznie zarówno agencję mauaadventures (https://mauaadventures.com), z której usług korzystałam podczas mojej wyprawy, jak i agencję kili_over_expeditions (kontakt na Whatsapp: +255762174708). Jeżeli chodzi o ceny, to różnica wg mnie jest ogromna w przypadk, czy wybierzesz agencję z Polski czy już jakąś lokalną. Z Polski wyprawa będzie dużo droższa niż z miejscową firmą, przynajmniej tak było jak sama robiłam research na swój wyjazd

Piotrekbb dołączył
17.01.2010

Piotrekbb 19:51 | 22.01.2024

Witaj czy prosić o namiar można na ta agencje

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl