Forum Dyskusyjne serwisu globtroter.pl
Wybierz temat dyskusji:
Wybierz kraj:
wszystkie wątki | wątki bez odpowiedzi | dodaj nowy wątek

ALBANIA > Czy warto wybrać się do tego kraju > forum, porady i informacje

temat: Czy warto wybrać się do tego kraju?
autor komentarza: Marco Rinpo
data dodania: 2010-01-04 14:48:40
treść:
Planuję wyjazd na dwa tygodnie do Albanii. Mam pytanie zatem czy ktoś z Was może odwiedził ten (podobno) bardzo urokliwy zakątek starego kontynentu?Jest tam tanio czy drogo, interesują mnie ceny w sklepach.
dodaj komentarz
autor komentarza: Olunia
data dodania: 2010-01-27 19:50:24
treść:
Bylam, polecam. Kiedy planujesz wyjazd?? masz juz jakis zarys planowanej trasy?? co zamierzasz kupowac w sklepach??art. spozywcze sa w podobnyc cenach jak w Polsce tyke tylko, ze np. pomidory tam dodatkowo maja smak:)
pozdrawiam
dodaj komentarz
autor komentarza: dublinek1970
data dodania: 2010-01-27 22:08:12
treść:
Jezeli juz odwiedziles wszystkie kraje europy to oczywiscie warto sie wybrac (zaliczyc wszystko) ale jezeli masz do wyboru pare innych miejsc w europie to......,uznaj to za odpowiedz.pozdr.
dodaj komentarz
autor komentarza: dawidfischer
data dodania: 2010-01-31 19:52:16
treść:
kraj fajny ,ale ludzie to dzikusy
dodaj komentarz
autor komentarza: buter1
data dodania: 2010-01-31 21:02:40
treść:
warto!!! poczuć się jak turysta a nie jak jeszcze jeden dostarczyciel euro.
Ludzie wspaniali - ciekawi świata i innych - pomocni i gościnni.Plaże super środek kraju dziewiczy za 3 -4 lata będzie tam jak na Chorwacji dlatego jedż teraz.
dodaj komentarz
autor komentarza: pixi
data dodania: 2010-02-14 22:33:18
treść:
Absolutnie warto tam jechac i to szybko zanim turystyka masowa zniszczy ten kraj. Jest wiele do zwiedzania i sa piekne plaze na poludniu. Popatrz tu: http://pixiland.info/pl.page07z.htm
dodaj komentarz
autor komentarza: krakerstramp
data dodania: 2010-03-05 01:47:39
treść:
tak KONIECzNIE trzeba pojechac i to jak najszybciej, bo kraj sie europeizuje w oczach a wlasnie najlepsze tam jest to czego nie spieprzyl jeszcze tzw cywilizowany swiat.wciagu kilku lat niczym nie bedzie sie roznil od chorwacji czy innych tego typu kurortow, poki co...raj na ziemi i dla turysty bardziej wymagajacego i swietni ludzie.uwazaj tylko skad bierzesz wode i myj jedzenie kupione na bazarze i ulicy-inaczej ryzykujesz biegunka-gigantem-wiem co mowie:):):):)jakby co to pytaj.pozdr
dodaj komentarz
autor komentarza: grzesiekodm
data dodania: 2010-03-06 22:03:40
treść:
Byłem w Albanii kilka razy. W jednym zdaniu opisałbym ten kraj tak: Syf po uszy!
dodaj komentarz
autor komentarza: rafal9238
data dodania: 2010-03-30 09:37:37
treść:
Albania to porażka.jest wiele lepszych miejsc.Egipt czy nawet tunezja.albanie mozna porównać do haiti nic tam niema syf malaria itd.zero komunikacji z miejscową ludnością.zero klimatu który znamy z krajów śródziemnomorskich.strach tam cokolwiek zjeść...
dodaj komentarz
autor komentarza: dominkom
data dodania: 2010-04-01 22:38:27
treść:
Nie zadawajcie głupich pytań i nie udzielajcie jeszcze głupszych odpowiedzi. Zależy co kogo interesuje i po co jedzie. Trzeba okreslić swoje priorytety a wtedy i odpowiedzi są sensowne. Dla jednych jest to bardzo ciekawy kraj równiez i ja tu sie zaliczam i mimo, ze byłam to planuję pojechac tam jeszcze raza innym taki folklor jak i bieda przeszkadza i razi. No cóż o gustach się nie dyskutuje
dodaj komentarz
autor komentarza: iberodrak
data dodania: 2010-04-26 11:48:15
treść:
Słusznie kazdego co innego fascynuje , jedni wola plastikowy Egipt inni ,niesamowitą Albanię! Byliśmy tam 2009 , bylo naprawdę świetnie, nic nam sie nie stało , nikt nas nie napadł i nie obrabował , większość "strasznych opowieści można włożyc między bajki...Albańczycy są bardzo mili i pomocni ,też zlapali nas na radar , ale o zadnych łapówkach nie było mowy , tylko upomnienie po włosku: piano piano ! z uśmiechem! a że bieda, że kupy palących sie na poboczach smieci , co kraj to obyczaj ! Polecam Albanie,spieszcie sie zanim dołączy do eurokołchozu
dodaj komentarz
autor komentarza: agga73
data dodania: 2010-04-29 09:39:28
treść:
To jest ostatnie takie miejsce w Europie...
Byłam tam 5 lat temu: turystów zero, ludzie pomocni, wielce sympatyczni i gościnni, a klimat i folklor jak nigdzie indziej...
zdecydowanie warto!
dodaj komentarz
autor komentarza: tkos
data dodania: 2010-04-29 12:09:14
treść:
jadę do Albanii w lipcu tego roku, po powrocie napiszę czy warto było :)
dodaj komentarz
autor komentarza: adamczyk
data dodania: 2010-04-29 20:37:36
treść:
Warto.Jade po raz trzeci i jestem z kazdego wyjazdu zadowolony.Proponuje wczesniej przeczytac przewodnik po Albanii i ustalic trase zwiedzania.Osobiscie potrzebuje jeszcze przynajmniej 2 wyjazdow 7-10 dni pobytu w Albanii.
dodaj komentarz

Identyfikator:
Haslo:
pamiętaj moje dane
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy. Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum. Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu. Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl . Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.
1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
2. Zaloguj się (na każdej stronie)
3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]

O Nas | Zasady serwisu | Patronaty medialne | Reklama | Kontakt | Mapa serwisu | Konkurs FOTO