Forum dyskusyjne
IRAN-WAKACJE-szukam chętnych
kategoria podróże po świecie
kraj Iran
cynamonowa 18:22 | 08.02.2006
Studiuje iranistyke w Krakowie, szukam chętnych na wyjazd w wakacje do Iranu:)) To mój mail sznuroowka@o2.pl
Arsen 02:18 | 16.02.2006
a na jak długo i jakie regiony Ianu ? Byłaś już ? Mówisz w farsi? I co właściwie cię intersuje ?? Pozdrowiam . Arsen
cynamonowa 12:42 | 17.02.2006
na miesiąc. Teheran Isfahan, zobaczymy jak sie podróż potoczy. ucze sie perskiego, więc w wakacje bede w stanie sie porozumieć:) Co właściwie mnie interesuje? No cóż Iran to przedmiot moich studiów z teorii chce do praktyki przejść, poćwiczyć język przede wszystkim. pozdrawiam. cynamonowa
jbpinki 15:49 | 20.05.2006
Chetnie bym sie wybrał, juz kiedys byłem w Iranie i było pieknie, ale kurcze w tym roku nie wygospodaruje wiecej niz dwa tygodnei . Zycze powodzenia
cynamonowa 18:33 | 20.05.2006
stop do turcji, autobus:)
AuT 13:43 | 16.06.2006
jadę z 2 znajomymi 30 czerwca do Iranu na 30-40 dni. w planach mamy zarówno Demawend jak i tour de Iran (trasa rozpina się na figurze o wierzchołkach w Tabriz, Bushehr, Zahedan i Masshad). Jeśli nadal jedziesz do daj znać - aut@poczta.onet.pl
usunięty/nieznany 13:14 | 04.12.2006
chcecie zdobyć demawend :) jeśli tak to moze jakos sie zgadamy w pare osób bo ja tez jade w Iranu w celu własnie zdobycia tej góry i poznania ogólni kultury kraju...mialem jechać na wiosnę ale jeśli cos zaplanujemy to moze poczekać ;)pozdrawiam - korien@interia.pl gg: 468244
cynamonowa 23:14 | 04.12.2006
a moze w styczniu bo teraz plan sie zmienił i styczen koniec stycznia wyjazd:)
lukrowy 14:32 | 29.12.2008
Zobacz do Wyszukiwarki Osób www.OLNEO.plTam szukają się tylko na wspólne wyjazdy i podróże!
Pzdr.