Forum dyskusyjne
Podróż po Iranie 1 kobiety z 2 mężczyznami
kategoria podróże po świecie
kraj Iran
formellowa 23:55 | 19.07.2014
Hej,Planuję wyjazd do Iranu we wrześniu br.
Moja ekipa wyjazdowa to 2 kolegów no i ja (dziewczyna).
Czy takie trio to dobry pomysł na wyjazd do Iranu?
Żadne z nas nie jest zamężne/żonate.
1.Czy bezpiecznijeszym rozwiązaniem dla mnie, jako dziewczyny, byłaby podróż z 1 chłopakiem?
2. Rozumiem, że jeżeli pracuję dla amerykańskiej firmy, nie powinnam tego zapisywać we wniosku wizowym?
3. Organizując numer referencyjny do wizy przez irańskiego pośrednika potrzebuję uzupełnić tabelkę z miejscami noclegowymi na każdy dzień podróży. Czy ktoś sprawdza te dane? Czy można ściemniać?
Z góry dziękuję za pomoc!
tomson30 09:49 | 20.07.2014
Nie wpisuj we wniosku. Polecam Key 2 Persja lub tourzamin. Z 2 kolegami bym nie jechał. Chyba że chcecie tylko w namiocie spać. Tak moga być problemy z zameldowanie się gdziekolwiek.
masada 00:48 | 19.07.2016
Proszę kogoś kto ma podobne doświadczenia o potwierdzenie tych informacji.Poważnie może być problem z takim składem? k+2m?
Zakładając oczywiście, że wynajmujemy zazwyczaj dwa pokoje, jeden pokój para, a drugi osobny.
wowojtek 16:29 | 19.07.2016
...a para ma zaswiadczenie o zawarcju zwiazkuJA bym proponowal 2-och facetow w jednym lozku...
a Ty sollo
pozdrawiam
Leoncjo 17:22 | 19.07.2016
Na przełomie maja i czerwca przejechałem Iran od Zatoki Perskiej do Morza Kaspijskiego. Wprawdzie podróżowałem w towarzystwie męskim a korzystaliśmy głównie z namiotu, to mogę się podzielić swoimi doświadczeniami i przemyśleniami. Wiele z funkcjonujących powszechnie opinii i stereotypów jest nieprawdziwa lub mocno przesadzona. Nastąpiły też istotne zmiany w kwestiach wizowych. Myślę, że konkretne kwestie łatwiej jest jednak omawiać indywidualnie. Pozdrawiam! L.
wowojtek 17:35 | 19.07.2016
to ironia byla...cytat z seksmisii "dwa facety w jednym lozku"
jakie pytanie Taka odpowiedz !!
a Iran przyjaznym krajem jest /bez steorotypow/ a ludzie...
przyjazni jak w birmie
pozdrawiam
paweł.p 21:02 | 19.07.2016
Nie sądzisz, że to tak bardziej Vabank?