/ / MYANMAR > Lotwy wewnatrz kraju > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Lotwy wewnatrz kraju

kategoria podróże po świecie

kraj Myanmar

lesniak dołączył
30.09.2010

lesniak 13:03 | 13.10.2012

Witam
Będę na przełomie stycznia i lutego w Birmie. Niestety mam mało czasu (14 dni).
Potrzebuje zarezerwować loty wewnątrz kraju. Nie mam czasu na przemieszczanie się lądem
podaje przybliżone daty:
28.01 - Rangun - Heho
31.01 - Heho - Mandalay
6.02 - Bagan - Thandwe
9.02 - Thandwe - Rangun

Czy mogę w jakimś biurze w Rangunie wykupić coś w rodzaju Round Ticket na takich trasach.
Gdzie tego szukać i ile kosztuje. Na stronie Bagan Airlines nie mozna takich lotów zabookowac (przynajmniej ja nie potrafię). Wiem że mozna bookowac bilety lotnicze w lokalnych agencjach.
Prosze o kontakt do takowych w Rangunie.
dzieki
Wojtek

fotodrab dołączył
11.02.2012

fotodrab 11:53 | 15.10.2012

Birma nie jest niestety krajem dla spieszacych sie. Poza jedna droga srednia predkosc na glownych drogach to ok 22km/h
Jesli nic sie nie zmienilo od 2 lat, to nie ma zadnych round ticket zarowno w Air Bagan, czy Air Mandalay. Niestety w tej chwili nie pomoge Ci z namiarem na agencje, ale wyslalem maila do znajomego w Rangoon, zeby sie odezwal. Wtedy dam rade Ci taki namiar podac. W tym sezonie bilety musisz miec koniecznie znacznie wczesniej zarezerwowane, bo inaczej bedziesz mial wszedzie pare dni czekania. Jesli przypadkowo chcesz polaczyc Birme z innymi krajami w regionie, to moja szczera rada - zrezygnuj z tego i bedziesz naprawde szczesliwy. Birma to w calych Indochinach zdecydowanie najciekawszy kraj, laczacy w sobie nie tylko niezwykla roznorodnosc geograficzna , ale rowniez kulturowa. Jadac w wiele regionow bedziesz czul sie, jakbys podrozowal w czasie, a nie tylko w przestrzeni.

lesniak dołączył
30.09.2010

lesniak 17:42 | 16.10.2012

dzięki za info. Będę mocno wdzięczny za kontakt do takowej agencji.
To że Birma jest najciekawsza w Indochinach wiem. Półwysep zresztą w miarę znam (bez Laosu). Lecę tylko do Birmy (via BKK) Mam na nią tylko 16 dni.
Odpuszczam Mrauk U. W tej chwili rejon zamknięty. Koncentruje się na trasie: Inle, Mandalay,Bagan, Ngapali Beach. Chce to robić z pełnym komfortem psychicznym i fizycznym, stąd plan tych drogich skąd innąd przelotów. Golden Rock zostawię chyba na koniec, jak będę miał czas i ochotę to wróce wczesniej do Rangunu i tam się wybiorę. Dziwisz mnie tym że muszę wcześniej bookować loty. Z tego co czytam na forach te samoloty latają raczej pustawe. Tak czy inaczej planuje ich rezerwację w poszczególnych punktach do których będę docierał.
wojtek

marka9 dołączył
06.01.2012

marka9 07:48 | 26.10.2012

Bez problemu kupisz bilety na miejscu. W Yangonie, Mandaley i Baganie sa dziesiatki biur rezerwujących loty i prowadzących sprzedaż biletów. Rozważ jeszcze odpuszczenie sobie Ngapali Ngapali Beach na rzecz Silver Beach - byłem tam dwa tygodnie temu. Pzdr

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl