Forum dyskusyjne
Birma potrafi zirytować
kategoria podróże po świecie
kraj Myanmar
zplecakiem.pl 21:11 | 15.07.2016
Zapraszam do pamiętnika z Birmy. Wpis dla mniej wrażliwych osób :)http://zplecakiem.pl/birma-potrafi-irytowac-cz-1-wrazliwcy-prosze-czytac/
wowojtek 11:46 | 16.07.2016
nie tylko bira Ale ty tez...mam nadzieje ze zrobiles sobie "niedzwiedzia" przysluge
jak dla Mnie jestes na czarnej liscie..a reklamowana strone omijac trzeba
a baranow szuklaj dalej
peace
zplecakiem.pl 12:06 | 16.07.2016
Szkoda, że bawisz się w hejtera, ale też są i tacy...Wpis jest tematyczny. Jeżeli kogoś zainteresuje to zachęcam do poczytania kogoś kto jest miłośnikiem Azji, wybiera się do Birmy itd.
mirekKRK 11:12 | 05.08.2016
>Szkoda, że bawisz się w hejtera, ale też są i tacy...>
>Wpis jest tematyczny. Jeżeli kogoś zainteresuje to zachęcam do poczytania kogoś kto
>jest miłośnikiem Azji, wybiera się do Birmy itd.
zplecakiem.pl >>> trochę nie rozumiem...niby z plecakiem- więc na własną rękę z tubylcami- bo chyba o to chodzi żeby poznać kraj też od tej strony...... ale źle bo ciasno,bo rzuca, bo gorąco, bo rzygają, bo za głośno....... przeczytałem pełen narzekania blog i szczerze mówiąc - nie było tak źle w tym busie.... bywało znacznie gorzej - co nie zmienia faktu iż Birma jest pięknym krajem ze wspaniałymi ludźmi i szkoda ze już została zalana przez masową turystykę...
>
paco 21:51 | 04.08.2016
Twój komentarz jest kompletnie od czapy, chyba pomyliły Ci się fora, to nie "wpolityce.pl". Natomiast blog jest całkiem przydatny np. dla kogoś, kto się właśnie do Birmy wybiera. Nie chcesz, nie czytaj ale hejt to raczej nie tu.
zplecakiem.pl 11:25 | 05.08.2016
>>Szkoda, że bawisz się w hejtera, ale też są i tacy...>>
>>Wpis jest tematyczny. Jeżeli kogoś zainteresuje to zachęcam do poczytania kogoś kto
>>jest miłośnikiem Azji, wybiera się do Birmy itd.
>
>
>zplecakiem.pl >>> trochę nie rozumiem...niby z plecakiem- więc na własną rękę z
>tubylcami- bo chyba o to chodzi żeby poznać kraj też od tej strony...... ale źle bo
>ciasno,bo rzuca, bo gorąco, bo rzygają, bo za głośno....... przeczytałem pełen
>narzekania blog i szczerze mówiąc - nie było tak źle w tym busie.... bywało znacznie
>gorzej - co nie zmienia faktu iż Birma jest pięknym krajem ze wspaniałymi ludźmi i
>szkoda ze już została zalana przez masową turystykę...
>>
>
>
zplecakiem.pl 11:51 | 05.08.2016
Dla uściślenia. Kraj jest bardzo fajny i szczerze polecam go na samym końcu postu wszystkim milosnikom Azji i nie tylko. To jedna z opowieści, które się przydarzyły i ja to opowiadam z uśmiechem na twarzym.Zawsze jeździmy ma własną głównke po to aby poznać kulturę i mieszkańców danego miejsca. Dostosowywujemy się do kultury oraz obyczajów ale i pamiętamy o byciu asertywnym w pewnychbsytuacjacj. Lubimy rozmawiać i uczyć sie nowych rzeczy. To nie znaczy, że sytuacje irytujące się nie zdarzają. Dużo osób posze tylko same "ochy i achy". Piszę jak było. To nie narzekanie tylko swoistego rodzaju relacja. Generalnie jestem kolekcjonerem wspomnień z wyjazdów różnych dobrych, złych, smutnych, radisnych. Przedewszystkim tych prawdziwych. Blog nie jest i narzekaniu. Artykuły pisze się nie jak z karabiynu maszynowego, zaczałem od takiego akurat. Znajdziesz tam teź dużo zdjęć, które pokazują ja ten kraj jest kolorowy i ciekawy.
Z pewnością radze się spueszyć w odwiedzaniu tego miejsca bo zmiknie juz niedługo w takim wydaniu jak jest teraz, a wiec cały czas lekko nieodkryta przez cywilizację.
zplecakiem.pl 11:56 | 05.08.2016
Przepraszam za błędy w powyższej wypowiedzi, ale pisałem z telefonu.
paweł.p 11:34 | 05.08.2016
zplecakiem.pl - cytujesz pięknie, a jakaś konkluzja?
zplecakiem.pl 12:02 | 05.08.2016
Konkluzja jest taka, że było w Birmie rewelacyjnie :)Na to składa sie jednak wiele wątków z naszego pobytu w Myanmarze. Będzie też i o tym. Na razie zapraszam do galerii ze zdjęciami, które mam nadzieję przekonają Was o tym;)