/ / IRAN > Podróż po Iranie 1 kobiety z 2 mężczyznami > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Podróż po Iranie 1 kobiety z 2 mężczyznami

kategoria podróże po świecie

kraj Iran

formellowa dołączył
19.07.2014

formellowa 23:55 | 19.07.2014

Hej,

Planuję wyjazd do Iranu we wrześniu br.
Moja ekipa wyjazdowa to 2 kolegów no i ja (dziewczyna).

Czy takie trio to dobry pomysł na wyjazd do Iranu?
Żadne z nas nie jest zamężne/żonate.

1.Czy bezpiecznijeszym rozwiązaniem dla mnie, jako dziewczyny, byłaby podróż z 1 chłopakiem?

2. Rozumiem, że jeżeli pracuję dla amerykańskiej firmy, nie powinnam tego zapisywać we wniosku wizowym?

3. Organizując numer referencyjny do wizy przez irańskiego pośrednika potrzebuję uzupełnić tabelkę z miejscami noclegowymi na każdy dzień podróży. Czy ktoś sprawdza te dane? Czy można ściemniać?

Z góry dziękuję za pomoc!

tomson30 dołączył
27.01.2013

tomson30 09:49 | 20.07.2014

Nie wpisuj we wniosku. Polecam Key 2 Persja lub tourzamin. Z 2 kolegami bym nie jechał. Chyba że chcecie tylko w namiocie spać. Tak moga być problemy z zameldowanie się gdziekolwiek.

masada dołączył
25.06.2011

masada 00:48 | 19.07.2016

Proszę kogoś kto ma podobne doświadczenia o potwierdzenie tych informacji.
Poważnie może być problem z takim składem? k+2m?

Zakładając oczywiście, że wynajmujemy zazwyczaj dwa pokoje, jeden pokój para, a drugi osobny.

wowojtek dołączył
07.07.2016

wowojtek 16:29 | 19.07.2016

...a para ma zaswiadczenie o zawarcju zwiazku
JA bym proponowal 2-och facetow w jednym lozku...
a Ty sollo
pozdrawiam

Leoncjo dołączył
06.01.2012

Leoncjo 17:22 | 19.07.2016

Na przełomie maja i czerwca przejechałem Iran od Zatoki Perskiej do Morza Kaspijskiego. Wprawdzie podróżowałem w towarzystwie męskim a korzystaliśmy głównie z namiotu, to mogę się podzielić swoimi doświadczeniami i przemyśleniami. Wiele z funkcjonujących powszechnie opinii i stereotypów jest nieprawdziwa lub mocno przesadzona. Nastąpiły też istotne zmiany w kwestiach wizowych. Myślę, że konkretne kwestie łatwiej jest jednak omawiać indywidualnie. Pozdrawiam! L.

wowojtek dołączył
07.07.2016

wowojtek 17:35 | 19.07.2016

to ironia byla...
cytat z seksmisii "dwa facety w jednym lozku"
jakie pytanie Taka odpowiedz !!
a Iran przyjaznym krajem jest /bez steorotypow/ a ludzie...
przyjazni jak w birmie
pozdrawiam

paweł.p dołączył
01.05.2014

paweł.p 21:02 | 19.07.2016

Nie sądzisz, że to tak bardziej Vabank?

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl