Forum dyskusyjne

Nurkowanie na Filipinach

kategoria podróże po ¶wiecie

[fb] Marcin Madej doł±czył
27.12.2016

[fb] Marcin Madej 10:25 | 19.01.2018

Polecam Feel Active z Wrocławia, ja się z nimi czułem bezpiecznie od pocz±tku do samego końca. Dobre zabezpieczenie od strony logistyki, z wyjazdu mam filmy czy to z samego nurkowania jak i z perspektywy drona – super pami±tka, choć i tak najwięcej wspomnień i widoków zostało mi w głowie...tego się nie da zapomnieć tak łatwo :) A byli¶my tak w ogóle na Filipinach, idealna miejscówka jak dla mnie.

zgłoszone do moderacji

[konto usuniete] doł±czył
05.04.2011

[konto usuniete] 00:26 | 25.11.2012

DIVING NA FILIPINACH TO SCISLY SWIATOWY TOP !!!
ORGANIZUJEMY PROFESJONALNE NURKI NA RAJSKIEJ WYSPIE BOHOL-PANGLAO ROWNIEZ NOCLEGI,WYZYWIENIE,VIP TOUR
PRZEZYJ WAKACJE SWOJEGO ZYCIA NA PARADISE ISLAND
info pod MERIBEL@WP.PL

zgłoszone do moderacji

lewnianka doł±czył
25.04.2009

lewnianka 12:01 | 25.04.2009

wraki- Coron, zbiera się tam dodatkowo fantastyczne towarzystwo pasjonatów "wrakowych"- więc jak kto¶ się boi np. japońskich potworów (jak ja) może wieczorem poogl±dać zdjęcia i posłuchać relacji ;)
Donsol- z rekinami, ale nie wypróbowałam, pojawiaj± się tam między grudniem i czerwcem
Malapascua, z rekinami i mantami - musisz lubić wczesne wstawanie, przypływaj± na czyszczenie o nieludzkich porach...
snorkelling- wszędzie, z wyj±tkiem fontann w centrach handlowych no i może rzeki Loboc ;)

zgłoszone do moderacji

dominkom doł±czył
19.07.2008

dominkom 14:57 | 08.03.2009

Dla mnie super było w Coron na Bosuandze

zgłoszone do moderacji

Margaryna doł±czył
08.03.2009

Margaryna 01:45 | 08.03.2009

witam!!! jest wiele miejsc ,praktyczne wszedzie ,rzad filipinski od jakiegos czasu chroni rafy przed "rybakami" z dynamitem,wiec od paru lat zaczyna sie wszystko odradzac.Bohol jest calkiem niezlym miejscem szczegolnie mala wysepka balicasag island na ktorej lubi nurkowac prezydent Filipin.Moim ulubionym miejscem jest malo znane Lemery batangas.Jest jeszcze skomercjalizowy Boracay no i Tubbataha Reef kolo palawan,ktore jest nominowane do 7 cudow natury.

zgłoszone do moderacji

mario-mil doł±czył
21.10.2008

mario-mil 15:28 | 07.03.2009

Filipinscy rybacy wyci±gaj± z łodzi na brzeg ogromne ryby. Patrz± a między nimi leży człowiek. Wezwali więc lekarza , który przebadał zwłoki i stwierdził:
-NiegroĽna rana postrzałowa z kuszy. Przyczyna zgonu - wypatroszenie.

zgłoszone do moderacji

dominkom doł±czył
19.07.2008

dominkom 14:07 | 07.03.2009

Jakie nurkowanie, diving?

zgłoszone do moderacji

tigerdiver doł±czył
07.03.2009

tigerdiver 13:42 | 07.03.2009

Czy ktos co¶ wie gdzie sa fajne miejsca na Filipinach do nurkowania

zgłoszone do moderacji

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.

Jak dodać w±tek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy w±tek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). S± one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzaj± go wielokrotnie. Ciateczka mog± też stosować współpracuj±cy z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2026 Globtroter.pl