Forum dyskusyjne
graphi 21:23 | 14.06.2009
Witajcie,Poszukuję kogoś z pomysłem na wakacje. Całe 2 miesiące będę miała wolne i chętnie bym się wybrała np. do Hiszpanii albo do Włoch... albo gdziekolwiek indziej. Możemy się powłóczyć po górach... albo na spływ kajakowy pojechać... Jestem otwarta na propozycje, z tym, że od razu mówię, że leżenie w Egipcie na plaży na all inclusive za bardzo mnie nie pociąga. Wolałabym coś bardziej ekscytującego
Acha, o mnie: jestem kobietą i mam 26 lat. Piszcie na gg: 1198850.
Pozdrawiam,
Gosia
emski 01:29 | 15.06.2009
a moze pare slow blizej o tej spontanicznosc ? bo mnie to zaciekawilo :-))
AndrzejB 03:42 | 15.06.2009
Emski!!! Ty to na prawdę jesteś niepoprawny... :-))) Zaraz wietrzysz jakąś dwuznaczność, a tu przecierz chodzi tylko o.... ?? spontaniczność??? Choć szczerze mówiąc po spotkaniu 26 letniej dziewczyny (w czasach, kiedy 26 letnie dziewczyny jeszcze chciały się ze mną umawiać... :-(((() moja spontaniczność zwykle była bardzo jednokierunkowa.... :-))))
emski 04:05 | 15.06.2009
no zgadzam sie z toba zreszta moja tez ale moze mozna jeszcze sie na jakas spontanicznosc wysilic w naszym wieku :-)) i raczej tez jednokierunkowo :-)) dlatego skromnie sie zapytywuje autorki anonsu o taze spontanicznosc ?
graphi 09:51 | 15.06.2009
no tak, a faceci jak zawsze swoje :] a mi bardziej chodzilo o kogos spontanicznego w rozumieniu takim, ze nie planujemy calych wakacji, tylko jedziemy tam, gdzie akurat bedziemy mieli ochote.. to tak jak idziesz na dworzec z zamiarem pojechania pociagiem.. ale gdzie to juz nie wiesz :)
barbi 11:34 | 15.06.2009
Graphi !! Trafiłaś w bardzo dobre łapska :)) Zajrzy na profile :))) Zabawa na całego :))) Jak to się mówi ? Wszystko spokojne :))) Ale dostanę znowu po uszach :(((( :))))
barbi 11:37 | 15.06.2009
Nie czaj się !! Bierz obydwóch ! Demony i no ten czepialskie :))))