Forum dyskusyjne
Edgarek 23:04 | 27.07.2011
Znów pajace z reklam±.Proponuję ubić posty i użytkowników zanim popadn± w paranoję dyskusji z samym sob±.
zgłoszone do moderacji
manka 21:36 | 27.07.2011
Ja byłam w Tunezji z biurem memotravel, Rezydentka w hotelu była super! Polecam serdecznie nie drogo i pięknie bez żadnych zgrzytów. Biuro to ma szeroki wachlarz ofert innych biur podróży, więc jest z czego wybierać. Pozdrawiam
zgłoszone do moderacji
granis5 16:20 | 24.07.2011
Temat utworzyłem już na innym forum, ale pozwalam sobie tutaj też wrzucić, żeby mieć lepsze rozeznanie.Zna kto¶ biuro podróży Memotravel.pl? Znalazłem ich w googlach, stronkę maj± ciekaw±, a ofertę szerok±. I co najważniejsze - dobre ceny! Porównywałem je z dwoma biurami, z którymi dot±d wyjeżdżałem i Memotravel cenowo zdecydowanie na plus. Mam tu na my¶li kraj raczej standardowy, jakim jest Turcja. Czy kto¶ może zweryfikować to biuro? Ma jakie¶ do¶wiadczenia? Będę wdzięczny za pomoc!
zgłoszone do moderacji
Podobne w±tki inne
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.