Forum dyskusyjne
GlobAdmin 21:44 | 22.12.2012
Z okazji zbliżających się Świąt życzymy Wam zdrowia i wielu, wielu radosnych chwil, spędzonych wśród bliskich i życzliwych osób oraz spełnienia globtroterskich marzeń w Nowym Roku, niech będzie on pełen wyzwań i sukcesów :-)Dziękujemy także za Wasze życzenia :-)
pozdrawiam świątecznie!
fotodrab 01:31 | 23.12.2012
Podlaczam sie pod te zyczenia i dodatkowo zycze wszystkim rewelacyjnych fot w przyszlym roku z najciekawszych miejsc na Ziemii...a kto wie - moze juz niedlugo i z poza Ziemii :)
Smok-1 11:57 | 23.12.2012
Tutaj to się chyba każdy chętnie dołączy. Najlepsze życzenia dla wszystkich globtroterów!!!
Bo1 14:30 | 23.12.2012
I jeszcze ode mnie - dla całej Społeczności i Admina (tak w biegu mdzy sektorem cukierniczym, a rybnym ;)
Heyerdal 14:29 | 23.12.2012
Ahoj!i ja życzę
zdrowych i spokojnych Świąt,
udanych wypraw- dużych i małych, na własną rękę czy z biurem, niskobudżetowych i all inc..
w Nowym Roku !!!
pozdrawiam
anowi-7 14:47 | 23.12.2012
Ja również dołączam się z życzeniami wspaniałych radosnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, szampańskiej Sylwestrowej zabawy , a w Nowym Roku realizacji kolejnych wymarzonych wypraw!!! Tu na Globie życzę nam wszystkim więcej życzliwości, mniej złośliwości i agresji! W końcu jesteśmy tu wszyscy dla przyjemności i radości poznawania świata i fajnych ludzi!!!!
julka2 14:44 | 23.12.2012
Dużo pozytywnych emocji i Zdrowia na Święta, a w Nowym Roku kontynuacji tej społecznościowej życzliwości i pomocy,Serdecznie pozdrawiam!!
[konto usuniete] 17:00 | 23.12.2012
Radosnych Świąt dla Wszystkich i wspaniałych wycieczek w Nowym Roku!