/ / > Praca w schronisku górskim > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Praca w schronisku górskim

kategoria inne

lamik17 dołączył
21.03.2007

lamik17 20:44 | 26.04.2007

czy ktoś z Was drodzy Globtroterzy pracował/pracuje w schronisku górskim? Jak tak, niech napisze jak było/jest i jak znalazł pracę.
Pozdrawiam :)

eBata dołączył
07.07.2006

eBata 20:45 | 03.05.2007

W bacowce na Rycerzowej wisi ogloszenie nt przyjecia do pracy.

amantis dołączył
18.02.2010

amantis 17:13 | 18.02.2010

Ja pracowałam :) Mimo tego, że jestem całkiem młoda (wiosen 23) znalazłam przez przypadek ogłoszenie w internecie, że w Górach Opawskich rąk do pracy szukają. Odpowiedziałam wieczorem, ok 3. nad ranem już wstawałam na pociąg - niesamowite przeżycie! 3 miesiące spędzone na krańcu szlaku, tuż pod szczytem Biskupiej... cóż więcej można chcieć? Wspaniali ludzie, gnani tym samym marzeniem co ja, poranna kawa na tarasie widokowym...! Ach! Warunek jest jeden: praca nie może być Ci straszna - w schronisku zawsze jest coś do zrobienia, niezależnie od tego, czy są goście czy nie. Bywa oczywiście ciężko, ale tak jest wszędzie - nie zawsze natomiast jest możliwość, by na ochłodzenie złości założyć kurtkę, stuptuty i ruszyć na szlak, a takie doświadczenie jest niesamowite! Ogólnie gorąco polecam, każda płodróż i praca kształci, aczkolwiek ta wybitnie :)
no i oczywiście niskie ukłony dla ekipy z Kopy od Inki waszej ukochanej

ilonka1106 dołączył
10.02.2010

ilonka1106 00:24 | 19.02.2010

Witaj !
Nie pracowałam bezpośrednio, ale - współpracowałam; często ogłoszenia znaleźć można na Tur Info.pl

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2024 Globtroter.pl