Forum dyskusyjne
NOCLEGI
kategoria podróże po świecie
kraj Filipiny
mario-mil 19:35 | 02.10.2010
W lutym wybieramy się z żoną na Filipiny,wyczytałem że w tym czasie można spodziewać się problemów ze znalezienien tanich noclegów-myślę o Palawanie i o Cebu.My mamy przeznaczone około 50-70 U$D za nocleg.Czy ktoś może na tych wyspach polecić noclegi w tej cenie-naturalnie aby w pobliżu można ponurkować (bez godzinnych dojazdów na nurkowiska!!) oraz piękne plaże dla mojej nie nurkującej połowicy,poprzeczka została wysoko zawieszona po ubiegłorocznym pobycie na Gili Trawangan.Jeśli ktoś w tym czasie leci w tym kierunku i szuka miłego towarzystwa to proszę o kontakt.
Mariusz
drewniana 21:21 | 02.10.2010
Cześć! Co do Filipin to mogę polecić Ci przewodnik http://www.travelco.pl/Filipiny_Przewodnik_Lonely_Planet_Philippines_9781741047219-125.html przy wyjazdach zawsze z nich korzystamy, a na tej stronie to wydawnictwo jest chyba najtańsze.Pozdrawiam :)
mario-mil 22:17 | 02.10.2010
Drewniana,zaczynasz być wkurzająca,przestań spamować forum i prowadzić ukrytą akcję reklamową bo to skończy się banem!!!
mario-mil 19:50 | 07.10.2010
Ponawiam pytanie-gdzie na Filipinach można znaleźć miejsca,gdzie można ponurkować bez długich czasów na dojazd na nurkowiska oraz aby w pobliżu były piękne plaże,nie wspomnę o fajnym hotelu lub bungalowach z klimą i basenem.Jak do tej pory idealnym miejscem o podobnych walorach była wyspa Gili w Indonezji.
bigmark 11:04 | 08.10.2010
Jedziemy na Palawan w listopadzie , to ci dam znać , jak to wygląda. Na początek mam noclegi w Lucky Garden http://www.gopalawan.travel/D_Lucky_Garden_Inn a potem suniemy do El Nido , bez rezerwacji. Miejsc nurkowych jest sporo , na Gilli byliśmy rok temu także wiec bede miał porównanie .pozdrawiamMarek
[konto usuniete] 03:49 | 24.11.2012
WITAM,JESLI KTOS CHCE ODWIEDZIC BOHOL-PANGLAO OFERUJE NOCLEGI W LUKSUSOWYM DOMU ZA NORMALNE PIENIADZE,ROWNIEZ ORGANIZUJEMY VIP TOUR PO BOHOLUWELCOME IN BOHOL
[konto usuniete] 07:16 | 24.11.2012
WITAM,MAM TO CZEGO SZUKASZ WYSPA BOHOL-PANGLAOPRZEZYJESZ WSPANIALE WAKACJE I NIEZAPOMNIANE NURKI
W SPRAWIE NOCLEGOW I NURKOWAN PODAJE KONTAKT MERIBEL@WP.PL