Forum dyskusyjne
Filipiny chętnie dołączę
kategoria podróże po świecie
kraj Filipiny
marek281219@wp.pl 18:14 | 25.03.2015
Mam ochotę na wyprawę do...raju na wyspę Siquijor, lub gdzie indziej. Może ktoś dołączy, lub inne propozycje. Szukam tanich biletów. Może ktoś doradzi,jak najtaniej tam dotrzeć. Filipiny podobno są tanie, a więc z miesiąc byczenia się na plażach nie zrujnuje. Zainteresowani mogą do mnie zadzw. 602 666 428 . Myślę o wylocie w maju.
dzikus12 16:55 | 06.04.2015
maj jest troche nie ciekawa pora na filipiny !!! tanich biletow szukaj z abu zabi lub dubaju sa duze promocje do manili !
makensis 18:01 | 14.04.2015
Odkąd Cebu Pacific tam lata ;) poza tym loty z przesiadką w Singapurze lub Hongkongu, rzadziej Tajlandii.
Daniel1977 06:41 | 25.04.2015
Witam wszystkichPolecam Siquijor bylem widzialem fajnie tam jest i dziko, ale miesiac na Siquijor to za dlugo, wyspe oblecisz dokladnie w tydzien.
Najlepiej zamieszkaj u ziomkow z Polski, maja tam chate i wynajmuja pokoje,
prz okazji zabawisz sie z nimi i miejscowym Alvinem, ( Polecam )
Ja chce tam jeszcze raz jechac bo czuje niedosyt, i chce zaliczyc jeszcze pare innych wysp, ale mysle ze wybiore sie w sierpniu lub wrzesniu, maj to nie ciekawa pora na filipiny.
Jak ktos ma ochote to mozemy polaczyc sily, i dac czadu razem.
Co do biletow tanich to nie mam pojecia, my kupowalismy z dnia na dzien i lecielismy przez Bangkok, tam tez balowalismy 2 tygodnie.
Od Manili trzymaj sie z dala tylko przesiadka na samolot, drogo jak h.j,
syf, kila i mogila, mozna tez w trabe zaliczc i pozbyc sie wszystkiego jak pomylisz drogi.
Pozdrawiam
Daniel tel. +4746391997
Daniel1977 06:43 | 25.04.2015
Witam wszystkichPolecam Siquijor bylem widzialem fajnie tam jest i dziko, ale miesiac na Siquijor to za dlugo, wyspe oblecisz dokladnie w tydzien.
Najlepiej zamieszkaj u ziomkow z Polski, maja tam chate i wynajmuja pokoje,
prz okazji zabawisz sie z nimi i miejscowym Alvinem, ( Polecam )
Ja chce tam jeszcze raz jechac bo czuje niedosyt, i chce zaliczyc jeszcze pare innych wysp, ale mysle ze wybiore sie w sierpniu lub wrzesniu, maj to nie ciekawa pora na filipiny.
Jak ktos ma ochote to mozemy polaczyc sily, i dac czadu razem.
Co do biletow tanich to nie mam pojecia, my kupowalismy z dnia na dzien i lecielismy przez Bangkok, tam tez balowalismy 2 tygodnie.
Od Manili trzymaj sie z dala tylko przesiadka na samolot, drogo jak h.j,
syf, kila i mogila, mozna tez w trabe zaliczc i pozbyc sie wszystkiego jak pomylisz drogi.
Pozdrawiam
Daniel tel. +4746391997
cxh1437 17:34 | 05.05.2015
Witam,wybieram się z plecakiem na Filipiny w okresie 24.05-12.06
Pierwszy tydzień jestem na Boracay, drugi na Bohol a trzeci zostawiam na spontana. może palawan, może większe miasta typu Cebu itd.czyli jakiś industrial :)
Jeśli ktoś chciałby dołączyć gdzieś po drodze albo wypić piwko na jakieś wyspie to piszcie cxh1437@gmail.com.
Jestem też otwarty na jakieś wyprawy, wycieczki na miejscu, trekking, prom itp
Dobrą imprezką wieczorem też nie pogardze.
Jeśli chodzi o dotarcie na miejsce to ja wybieram się Emirates z przesiadką w Dubaju za 2800 do Manili z W-wa