Forum dyskusyjne
tane loty do brazyli
kategoria podróże po świecie
kraj Brazylia
bernadeta65 10:58 | 15.01.2012
cześć mieszkam w Gdansku. W tym roku wybieram się na zajefajne wakacje....chcemy z chlopakiem wyjechać do brazylii. Zależy nam ,żeby zdążyc jeszcze na koniec karnawalu . Znalazłam firmę w Krakowie , travelme, ktora organizuje takie wyjazdy za male pieniadze , ale chcę się przekonać , czy to nie ściema , bo u nich bilety są za ok. 2000 zl .... czy znacie taką firmę , czy można miec do nich zaufanie ?
elchicooo 11:43 | 15.01.2012
na dzień dzisiejszy widze lot z jednej zachodnioeuropejskiej stolicy do Rio za 238 EUR i to w obie strony, ale jest to termin na marzec, a Was jak piszesz termin na luty interesujeEwentualne info na: lew1979@interia.pl
Smok-1 19:16 | 15.01.2012
Sprawdź jakimi liniami latają, i zobacz w samej linii, czy to możliwe. Lufthansa od czasu do czasu ma promocje na przeloty do Brazylii, ale na ogół podczas karnawału nie narzekają na brak chętnych...
bernadeta65 18:23 | 16.01.2012
Dzięki za info . Na pewno to sprawdzę .
Kasiajka 12:48 | 17.01.2012
Jakbyś była zainteresowana to podaję linkahttp://mlecznepodroze.pl/2012/01/16/rio-de-janeiro-z-brukseli-za-okolo-1000-pln/comment-page-2/#comment-13191
Promyczek 10:58 | 02.10.2012
ja kupilam bilety za 2400 z Wawy i wydawalo mi sie, ze to dobra cena :D