Forum dyskusyjne
Podroz samemu
kategoria podróże po świecie
kraj Brazylia
kamkaa 21:44 | 30.12.2013
Witam, planuje podroz do Ameryki Poludniowej( start w Brazylii) sama. Jest ktos w podobnej sytuacji?
magda101 23:34 | 08.01.2014
Taak - ja:))) chociaż jeszcze nie jestem przekonana do tego "sama", bo nasłuchałam się strasznych rzeczy na temat napadów itp. Chciałabym jechać w okolicach kwietnia/maja 2014. Moja koleżanka ma ślub w Belem 3 maja. A Ty?
szami 16:45 | 09.01.2014
Belem to cudne miejsce, moje top3 w Brazylii:)
2bunga 21:44 | 09.01.2014
cos na to wyglada, bo moj sklad sie rozsypal - ale nie jestem przekonany do pozdrozowania samemu, w grupie wiecej sie dzieje - dlatego ciagle sie waham ;/a Ty kiedy sie wybierasz i na jak dlugo skoro Brazylia to na start ??
Anastazi 10:20 | 12.01.2014
ja też rozważam podróż samemu bo osoba z która miałam jechać zrezygnowała. Trochę się jeszcze waham czy podróż samemu do Brazylii to na pewno dobry pomysł bo jest tam jednak niebezpiecznie.Chcę jechać w marcu/kwietniu i być tam dwa miesiące. Może ktoś chcę się dołączyć?
arekarkadiuss 17:36 | 01.02.2014
Widzę, że z samotnych mogłaby powstać jedna fajna paczka! :)Ja też sam, ale na przełom lutego/marca - chcę na karnawał do Rio i Sao Paulo! i moze jeszcze wodospady.
Piszcie! ja na 100%.(mail: arek-arkadiuss@o2.pl). Wciąż są tanie bilety (czyt. mniej niż 3000zł) liniami TAP z Warszawy przez Lizbonę. Organizujmy się! :)