Forum dyskusyjne
Indonezja Malezja 25 05 - 14 06
kategoria podróże po świecie
kraj Indonezja
ksolia 23:28 | 20.03.2013
Hej,wybieramy sie na wycieczke do Malezji i Indonezji.
Lecimy z Dublina do Kuala lumpur 25.05
Plan mamy taki:
25.05 wylot z Dublina - w Kuala Lumpur jestesmy 26.05 o godz 6.25 - zwiedzanie miasta
wylot z Kuala Lumpur 26.05 o godz 20.20 na Borneo (czesc Malezyjska) - wylot z Borneo 01.06 do Jakarty i powrot 14.06 z Bali do Dublina
nastawiamy sie na intensywne zwiadzanie i troszke lenistwa - chcemy zobaczyc najfajniejsze rzeczy na Jawie i Bali - na Borneo nastawiamy sie glownie na parki i przyrode. Oprocz Borneo, Jawy i Bali chcemy jeszcze pojechac na wyspy komodo i zobaczyc warany.
Jesli ktos jest zainteresowany dolaczeniem sie do naszej wyprawy to zapraszamy. Nasza grupka sklada sie z 3 osob - mamy ok 30.
Pozdrawiam
Ewa
jamaj 17:31 | 21.03.2013
witamszkoda że wcześniej nie udało nam się skontaktować my również wyruszamy z Dublina przez Wawę-Doha-Jakarta wylatujemy 6 maja tak że za nim przylecicie to my już będziemy mieli intensywne zwiedzanie za sobą a szkoda jesteśmy w podobnym wieku wybieram się z dziewczyną i zostaniemy jakieś 6 tygodni w razie co jak będziecie potrzebowali jakiś info
to my już będziemy mieli to za sobą i chętnie się podzielę jak coś to piszcie na jamaj@onet.eu pozdrawiam ze słonecznej wyspy ;)
ksolia 00:16 | 22.03.2013
Hej,naprawde szkoda, ale napewno sie odezwiemy z pytaniami... zycze wspanialych wakacji.
mojito 14:11 | 22.03.2013
Jak będziecie płynąć na Komodo i będziecie spać w Labuan Bajo to polecam odwiedzić bar "Paradiso"...super miejsce z muzyką na żywo!!!
jamaj 15:01 | 22.03.2013
mojito dzięki za info choć komodo jak dla mnie to zajeżdża trochę komercją mamy w planach warany lecz z tego co do tej pory wyczytałem to rinca była by świetną alternatywą,może masz więcej takich rodzynków z przyjemnością wzbogacę swoją wiedzę z góry dziękuję
jamaj 14:44 | 22.03.2013
ja również życzę dobrej zabawy
winny123 11:55 | 23.03.2013
cześć a możesz podać trochę więcej detali np: skąd wylatujecie jaki jest koszt itp.
ksolia 17:45 | 23.03.2013
Hej,wylatujemy z Dublina koszt biletu Dublin -Kuala lumpur - Bali - Dublin 675 euro. Mamy juz bilety z Kuala lumpur do Kota kinabalu koszt ok 63 euro i z Kota kinabalu do Jakarty koszt ok 80 euro.
Zwiedzac chmeny na wlasna reke i po jak najnizszym koszcie. Tak jak pisalam chcemy zobaczyc jak najwiecej ciekawych rzeczy wiec bedzie intensywnie :) jak masz jakies pytania to pisz.