Forum dyskusyjne
sao paulo i rio
kategoria podróże po świecie
kraj Brazylia
lukas111 13:58 | 26.11.2013
w lutym 2104 wybieram sie na okolo miesiac do brazyli jedzie tez ktos w tym okresie?pozdrwaiam
tomek21 15:16 | 26.11.2013
Siema ! szukam pomysłu na jakas ciekawa wyprawe ; ) jedziesz z jakąs zorganizowana wycieczka czy jak wygląda sprawa ? poszukujesz ludzi do całej wycieczki czy tylko droga do brazylii ?
lukas111 17:48 | 26.11.2013
Na pewno lece z Londynu do Rio tam mysle kilka dni moze wiecej na relaks i zwiedzanie nastepnie sao paulo wszystko na razie orientacyjnie bo lece pierwszy raz do Brazyli wiec nie wiem co i jak ilu ludzi poznam i czy bede mial co tam robic .szukam ludzi tak by bylo weselej.
tomek21 21:01 | 26.11.2013
wiadomo ze w kupie raźniej ; d ja także szukam jakiegoś pomysłu na jakas przygodę i luty najbardziej mi pasuje, mysle ze z 3 tygodnie bym wykombinowal ; )
lukas111 22:55 | 26.11.2013
ja mam juz miesiac zaklepany co do wlnego w pracy wiec na pewno bedzie to luty czas moze byc 3 tyg moze miesiac zawsze mozna sie dogadac a post umiescilem tylko po to ze moze akurat ktos wybiera sie do brazyli a jak wczesniej napisales w kupie razniej choc wiem ze na pewno poznam i tam ludzi czy to w hostelu czy gdzies na imprezie
arekarkadiuss 07:24 | 27.11.2013
Czy podróż do brazylii jest wciąż aktualna?Ja też chciałbym wybrać się do brazylii (włąsnie do sao i rio) na jakieś 2-3 tygodnie, najlepiej na karnawał.
Chciałbym dopytać się o szczegóły planów na podbój brazylii. :)
Fajnie byłoby wybrać się z ludźmi podobnymi do siebie :) żeby się nie nudzić!!!
Kabeter 12:32 | 27.11.2013
To na pewno, rowniez chetnie bym sie wybral w tym okresie ale podejrzewam, ze to dopiero bedzie mozliwe w przyszlym roku._____________________
[url=http://bizuteria-premium.pl/pierscionki]pierścionki z diamentami[/url]
[url=http://bizuteria-premium.pl/kolczyki]kolczyki złote[/url]
lukas111 01:45 | 28.11.2013
Tak jak narazie z mojej strony jest wszystko aktualne rozgladam sie za ludzmi ktorzy beda wybierac sie do brazyli przez swieta mysle bede wiedzial na jak dokladnie dlogo chce leciec i co w planach chyba ze dostane jakies ciekawe pomysly
grzehou 13:47 | 28.11.2013
Ja wróciłem z Brazylii 3 tygodnie temu. Odwiedzilismy Sao Paulo, Rio i Foz do Iguaçu. Jakbyscie potrzebowali jakiś praktycznych wskazówek to służę pomocą. Pozdrawiam.
arekarkadiuss 14:24 | 28.11.2013
Super! Chętnie poznam szczegóły tej wyprawy. Odezwę się na priv.
kabat2 18:19 | 28.11.2013
karnawał w brazylii, świetna sprawa:) a jaki jest przybliżony koszt tej wyprawy?
arekarkadiuss 19:23 | 28.11.2013
Bilet obecnie to koszt ok.3000,-nocleg cieżko oszacować, to zależy od wymagań.
w moim przypadku myślę ze kolejne 3000,- ale temat zakwaterowania jeszcze przede mną.
+ trzeba coś zjeść.
Ceny w karnawale wzrastają sporo. trzeba wziąć to pod uwagę.
arekarkadiuss 06:25 | 06.12.2013
hey @kabat2, wybierasz się do Brazylii czy tylko pytasz orientacyjnie?
lukas111 11:55 | 06.12.2013
Na chwile obecną szukam ludzi ktorzy też się wybierają do brazyli sao paulo i rio ale oprucz tego rozgłądam się też za innymi wyjazdami jak np.thailand i curs kitebording lub bliżej maroko .