Forum dyskusyjne
dołączę do wyprawy po IRANIE
kategoria podróże po świecie
kraj Iran
gregorb2 23:29 | 16.11.2007
Jak w tytule. Najdogodniej wiosną 2008, lecz mogę się dostosować.Płeć: M, wiek 32.
megan8 12:35 | 26.11.2007
Czesc,czy udało sie zebrac ekipe na wyjazd? Ja planuje wyjazd w kwietniu lub na przełomie kwiecien-maj do Iranu. Moj wyjazd awaryjny to Syria-Jordania- powrot z Egiptu (wylot czarterem z Szarm-el-Szejk na polw.Synaj). Oczywiscie chetnie dolacze do wyprawy moj e-mail meganpol@yahoo.pl
Jestem z Warszawy
Pozdrawiam
Małgośka
gregorb2 17:22 | 26.11.2007
hej!Nie udało mi się nikogo dokoptować niestety, więc jadę sam. Alternatywy dla Iranu nie mam, bo nie wyobrażam sobie nic bardziej interesującego (desperacja). Jadę z Polski Tir'em do Turcji, stamtąd w stronę Teheranu. Pozdrawiam.
megan8 09:02 | 27.11.2007
Hej,skoro jedziesz sam - to w takim razie ja podbijam temat: szykam chetnych na wyjazd do Iranu (kwiecień 2008).
Pozdrawiam
arad.1304 14:48 | 12.12.2007
Witaj,Masz już jakiś plan na ten Iran? Termin już znam, podaj proszę jakieś szczegóły jeśli takowe masz: miejsca, transport, koszty itp. Na Bliski Wschód i Egipt nie pisze się ponieważ vini,vidi,vici :)
Mój mail: arad.1304@poczta.fm
Pozdrawiam
Arek
arad.1304 14:48 | 12.12.2007
Witaj,Masz już jakiś plan na ten Iran? Termin już znam, podaj proszę jakieś szczegóły jeśli takowe masz: miejsca, transport, koszty itp. Na Bliski Wschód i Egipt nie pisze się ponieważ vini,vidi,vici :)
Mój mail: arad.1304@poczta.fm
Pozdrawiam
Arek
ryszard.z 22:11 | 29.04.2008
wybieram sie okolo 20.05 do iranu na 11 dni