/ / FILIPINY > Filipiny samotnie > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Filipiny samotnie

kategoria podróże po świecie

twisteer1 dołączył
02.01.2012

twisteer1 14:33 | 22.11.2014

Witam, proszę mi doradzić czy samemu ze słabym angielskim na filipiny to dobry pomysł?
Jakie miejsca polecacie na filipinach?

magda91 dołączył
22.11.2014

magda91 16:19 | 22.11.2014

Też planuję wyjazd na Filipiny, ale najchętniej w kwietniu. Byłam rok temu i muszę tam wrócić! :) Polecam Banaue - pola ryżowe na 2-3 dni z przewodnikiem, cudowne przeżycie! Koniecznie trzeba zobaczyć Boracay. Z Boholu pojechałam również na wyspę Sequior - cisza spokój i piękno, którego nie da się zapomnieć. Jak wrócę na Filipiny chcę lecieć na Palawan, warto zobaczyć wyspę, ale mi zabrakło czasu.

twisteer1 dołączył
02.01.2012

twisteer1 17:24 | 22.11.2014

Ja chciałbym terazjakoś lecieć....tylko nie wiem czy samotnie to dobry pomysł ;)

jamaj dołączył
24.01.2011

jamaj 00:27 | 25.11.2014

Podstawy angielskiego na pewno by ułatwiły sprawę ale z drugiej strony to wszędzie idzie się dogadać ludzie są naprawdę przyjaźni i pomocni,byłem sam niestety tylko miesiąc ale bez problemu został bym pół roku.

karenka dołączył
05.10.2014

karenka 01:28 | 25.11.2014

Podroze ksztalca i pozwalaja poznac samego siebie,nawet sie nie zastanawiaj i ruszaj w droge
Filipiny to przyjazny kraj a jego mieszkancy sa bardzo pomocni,w duzych miastach musisz miec oczy i uszy otwarte tam wszystko moze sie zdarzyc...
wpadnij do nas na Bohol mieszkamy tu 3 lata i doradzimy co i gdzie warto zobaczyc,pytaj u zrodel nie plac "frycowego"....

twisteer1 dołączył
02.01.2012

twisteer1 18:16 | 25.11.2014

Lece 7.12.14 ;) Widzę marketing też musi być ;)

jamaj dołączył
24.01.2011

jamaj 02:50 | 26.11.2014

Ja bym to raczej potraktował jako dobrą radę a nie komercję,z góry masz obiecane bez frycowego a do tego fajne obcykane miejscówki czego więcej potrzeba do szczęścia
karenka ja się piszę przy następnej okazji mam nadzieję że jeszcze trochę tam zostaniesz bo ponownie się szybko nie wybiorę a tak po za tym szkoda że nie widziałem takiego wpisu trzy mieś temu na pewno bym skorzystał :)

karenka dołączył
05.10.2014

karenka 12:43 | 26.11.2014

My tutaj bedziemy bardzo dlugo a moze i na zawsze bo to fajne miejsce
nie bede sie za bardzo rozpisywal bo jak sam zauwazyles inni traktuja to jako komercje.....zawsze znajdzie sie jakas maruda....

Tak czy owak Panglao Bohol to "Filipiny w pigulce" i jak ktos chce niech sie "pobuja" po Filipinach,zaplaci frycowe i zje beczke soli....wtedy pogadamy

do zobaczenia na rajskiej wyspie

momo11 dołączył
15.07.2011

momo11 11:58 | 27.11.2014

hej, my tez wybieramy sie na Filipiny w polowie stycznia, chetnie skorzystam z rad "tubylca" ;)

karenka dołączył
05.10.2014

karenka 13:06 | 27.11.2014

odezwij sie pod pedrittos@wp.pl pozdrawiam slonecznie

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl