Forum dyskusyjne
Filipiny samotnie
kategoria podróże po świecie
kraj Filipiny
twisteer1 14:33 | 22.11.2014
Witam, proszę mi doradzić czy samemu ze słabym angielskim na filipiny to dobry pomysł?Jakie miejsca polecacie na filipinach?
magda91 16:19 | 22.11.2014
Też planuję wyjazd na Filipiny, ale najchętniej w kwietniu. Byłam rok temu i muszę tam wrócić! :) Polecam Banaue - pola ryżowe na 2-3 dni z przewodnikiem, cudowne przeżycie! Koniecznie trzeba zobaczyć Boracay. Z Boholu pojechałam również na wyspę Sequior - cisza spokój i piękno, którego nie da się zapomnieć. Jak wrócę na Filipiny chcę lecieć na Palawan, warto zobaczyć wyspę, ale mi zabrakło czasu.
twisteer1 17:24 | 22.11.2014
Ja chciałbym terazjakoś lecieć....tylko nie wiem czy samotnie to dobry pomysł ;)
jamaj 00:27 | 25.11.2014
Podstawy angielskiego na pewno by ułatwiły sprawę ale z drugiej strony to wszędzie idzie się dogadać ludzie są naprawdę przyjaźni i pomocni,byłem sam niestety tylko miesiąc ale bez problemu został bym pół roku.
karenka 01:28 | 25.11.2014
Podroze ksztalca i pozwalaja poznac samego siebie,nawet sie nie zastanawiaj i ruszaj w drogeFilipiny to przyjazny kraj a jego mieszkancy sa bardzo pomocni,w duzych miastach musisz miec oczy i uszy otwarte tam wszystko moze sie zdarzyc...
wpadnij do nas na Bohol mieszkamy tu 3 lata i doradzimy co i gdzie warto zobaczyc,pytaj u zrodel nie plac "frycowego"....
twisteer1 18:16 | 25.11.2014
Lece 7.12.14 ;) Widzę marketing też musi być ;)
jamaj 02:50 | 26.11.2014
Ja bym to raczej potraktował jako dobrą radę a nie komercję,z góry masz obiecane bez frycowego a do tego fajne obcykane miejscówki czego więcej potrzeba do szczęściakarenka ja się piszę przy następnej okazji mam nadzieję że jeszcze trochę tam zostaniesz bo ponownie się szybko nie wybiorę a tak po za tym szkoda że nie widziałem takiego wpisu trzy mieś temu na pewno bym skorzystał :)
karenka 12:43 | 26.11.2014
My tutaj bedziemy bardzo dlugo a moze i na zawsze bo to fajne miejscenie bede sie za bardzo rozpisywal bo jak sam zauwazyles inni traktuja to jako komercje.....zawsze znajdzie sie jakas maruda....
Tak czy owak Panglao Bohol to "Filipiny w pigulce" i jak ktos chce niech sie "pobuja" po Filipinach,zaplaci frycowe i zje beczke soli....wtedy pogadamy
do zobaczenia na rajskiej wyspie
momo11 11:58 | 27.11.2014
hej, my tez wybieramy sie na Filipiny w polowie stycznia, chetnie skorzystam z rad "tubylca" ;)
karenka 13:06 | 27.11.2014
odezwij sie pod pedrittos@wp.pl pozdrawiam slonecznie