Forum dyskusyjne
Wynajęcie motocykla w malezji
kategoria podróże po ¶wiecie
kraj Malezja
pavep 12:30 | 23.01.2017
Hej,Mam pytanie czy na wyspie Tioman mozna wynaj±c skuter, jeżeli tak czy kto¶ wymaga dokumentów od nas(jak w przypadku Indonezji, międzynarodowego prawo jazdy)?
zgłoszone do moderacji
przemo77390 15:06 | 04.03.2016
>Tak taniego motocykla nie da się znaleĽć w Kuala Lumpur. Najtaniej co mi się udało to>Royal Enfield 500cc za 270 MYR przy 7 dniach. Na wyspach tanie s± skutery no ale to
>tylko na wyspach no i skuter to nie motor. Za jakie¶ lepsze maszyny typu Suzuki CB500
>trzeba dać 320 MYR.
Royal Enfield to piękna maszyna. Płaciłe¶ 270 MYR za 7 dni czy za dzień? Je¶li za 7 dni daj namiary gdzie wynajmowałe¶.
zgłoszone do moderacji
Chopin 17:52 | 01.03.2016
Tak taniego motocykla nie da się znaleĽć w Kuala Lumpur. Najtaniej co mi się udało to Royal Enfield 500cc za 270 MYR przy 7 dniach. Na wyspach tanie s± skutery no ale to tylko na wyspach no i skuter to nie motor. Za jakie¶ lepsze maszyny typu Suzuki CB500 trzeba dać 320 MYR.
zgłoszone do moderacji
przemo77390 13:41 | 07.01.2015
Kto zna miejsce w Kuala Lampur gdzie można tanio wynaj±ć motocykl na 3 tygodnie.¦rednio w Azji w innych miejscach płaciłem 20 PLN na nasze i takich cen poszukuję.
Preferuje wła¶nie taki tryb zwiedzania.
zgłoszone do moderacji
Podobne w±tki podróże po ¶wiecie MALEZJA
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.